Nuostabus veikimo greitis, kokybiškas ir stilingas: dar vienas „Asus“ nešiojamas kompiuteris įvertintas prestižiniu apdovanojimu (Video)  ()

„Asus“ kompanija nesiliauja stebinusi ne tik savo gerbėjų, bet ir technologijų specialistų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Asus ZenBook Pro UX 550“ serijos nešiojamas kompiuteris buvo apdovanotas „Best Choise“ apdovanojimu. Tai nėra įprastas ir menkos vertės apdovanojimas, tai aukščiausio lygio įvertinimas. „Best Choise“ apdovanojimas yra pats garbingiausias Azijos ir Ramiojo vandenyno regione bei yra antras pagal prestižą visame pasaulyje.

„Best Choise“ prizą skiria kompetetinga akademikų, mokslinių tyrimų analitikų ir įvairių sričių specialistų komanda. Pagrindinis dėmesys būna skiriamas inovacijoms, įrenginio funkcionalumui ir rinkos potencialui.

„Best Choise“ apdovanojimą įteikusios komisijos komentaras: „ZenBook Pro UX 550 turi stilingą ir išskirtinį dizainą. Tai geros kokybės, plonas, ir itin lengvas nešiotis su savimi kompiuteris. Dėl nuostabaus kompiuterio veikimo greičio, ZenBook Pro UX 550 tampa puikiu darbo įrankiu. Vartotoją nustebins siauri ekrano kraštai ir labai aukšta rezoliucija, o palyginus su kitais, tame pačiame lygyje esančiais įrenginiais, ZenBook Pro UX 550 kaina yra labai konkurencinga.“

Ir išties, „Asus ZenBook Pro UX 550“ kompiuteris yra galingas įrankis: jis aprūpintas „i5-7300HQ“ procesoriumi, 4 GB „NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti“ vaizdo plokšte, 8 GB RAM atmintimi ir greitai dirbančiu 512 GB SSD disku. Darbuojasi su „Windows 10 Home“ operacine sistema.

15,6 colių įstrižainės FHD (1920 x 1080) matinis ekranas, WEB kamera, klaviatūros apšvietimas, WiFi, „Bluetooth“ ir svarbiausios jungtys: USB 2.0, USB 3.0, HDMI, microSD kortelių skaitytuvas.

„Asus“ sukūrė išskirtinį kompiuterį, kurį pastebėjo net ir aukščiausio lygio specialistai. Šiame vaizdo reportaže apžvalgos autorius detaliai aptaria šio kompiuterio privalumus ir trūkumus:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()