4 prestižiniai apdovanojimai, karinio lygio tvirtumas ir neįtikėtinas lengvumas: Lietuvoje parduodamas įspūdingas kompiuteris „Asus Pro B9440“ (Video)  ()

„Asus“ kompanija visada pasižymėjo aukščiausios kokybės įrenginiais, kurie išsiskiria pačiomis naujausiomis technologijomis. Neretai šios kompanijos sprendimai tampa standartu, kurį pradeda naudoti ir kitos kompanijos. „Asus“ produktų išskirtinumą patvirtina ir tiesiog šluojami prestižiškiausi technologijų apdovanojimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Asus“ kompanija išsiskiria ne tik aukščiausiomis technologijomis aprūpintais telefonais, bet ir puikiomis galimybėmis pasižyminčiais nešiojamais kompiuteriais.

Vienas iš itin didelio dėmesio sulaukusių „Asus“ nešiojamų kompiuterių yra „Asus Pro B9440“. Šis unikalus įrenginys sulaukė ypatingo technologijų ir dizaino specialistų dėmesio ir susigriebė net 4 prestižinius apdovanojimus: „Taiwan Excellence“, „D&I“, „Red Dot“ ir „Good Design“.

Visi specialistai pabrėžė „Asus Pro B9440“ nuostabiai ploną, lengvą, stiprų ir tuo pačiu paprastą nešiojamo kompiuterio korpusą. Ergonomiška klaviatūra, puikios techninės charakteristikos, o bendras dizainas atitinka aukščiausią lygį.

„Good Design“ specialistų komentaras: „B9440 užtikrina pavydėtiną ultra-lengvumą, ilgaamžiškumą ir didelį ekraną, o norint bet kada ir bet kurioje pasaulio vietoje išlikti verslo viršūnėje, tai yra būtina. Kompiuteris profesionaliai sukurtas kiekvienu aspektu ir yra itin lengvas 14 colių įstrižainės nešiojamas kompiuteris apginkluotas karinio lygio tvirtumu. Net toks dalykas kaip B9440 kompiuterio kampuotos korpuso kraštinės demonstruoja, kad tai yra rimtas verslo tipo nešiojamas kompiuteris.“

Kalbant kiek plačiau apie „Asus Pro B9440“ tvirtumą, reikėtų paminėti, kad jis visas yra pagamintas iš metalo, magnio lydinio, kuris atitinka JAV MIL-STD 810G laipsnį ir išlaikė visus griežčiausius „ASUS“ kompanijos patikimumo standartus.

Jei nelabai ką sako JAV MIL-STD 810G laipsnis, tai vertėtų žinoti, kad norint jį gauti, reikia pereiti itin griežtą testavimo sistemą: kompiuteris buvo mėtomas, spaudžiamas korpusas, spaudžiama klaviatūra ir 50 000 kartų atidaromas ir uždaromas kompiuteris. Ir „Asus Pro B9440“ atlaikė šį testavimą, todėl galima teigti, kad „Asus Pro B9440“ užtikrina patikimą veikimą bet kokioje aplinkoje.

„Asus Pro B9440“ turi „Intel Core i7 7500U“ 2.7-3.5 GHz procesorių, 16 GB LPDDR3 SDRAM, 512 GB SSD ir integruotą „Intel HD Graphics 620“ vaizdo plokštę.

14 colių įstrižainės FHD (1920 x 1080 ir 16:9) ekranas yra matinis su „WideView“ technologija (178 laipsnių matymo kampas aut. past.) ir 72 % NTSC, todėl vaizdas yra gerai matomas ir esant saulės apšviestoje vietoje. Nebaisu bus atsidurti ir tamsesnėje vietoje, nes angliška klaviatūra turi apšvietimą.

Žinoma, „Asus Pro B9440“ palaiko „Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac(2x2)“ ir „Bluetooth 4.1“ ryšius, turi 1 W galios garsiakalbius, ausinių ir USB 3.0 jungtis.

Kompiuteris yra neįtikėtinai lengvas, jau su 48 Wh baterija jis sveria vos 1,05 kg. Darbuojasi su „Windows 10 Pro“ ir turi pirštų atspaudų skaitytuvą. Beje, 48 Wh baterijos energijos užteks 10 valandų, o dėl palaikomos greitojo baterijos įkrovimo technologijos, iki 50 % baterijos talpos ją įkrausite vos per 30 minučių.

Žinoma, kaip ir visada „Asus“ kompanija nepamiršta ir aplinkosaugos, tad „Asus Pro B9440“ yra pažymėtas net 4-riais aplinkosauginiais ženklais: „green asus“, „epeat gold“ ir mums geriau žinomais kaip „RoHS“ ir „Energy Star“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(5)
(0)

Komentarai ()