Net 3 prestižiniai apdovanojimai – tai pats geriausias pusiau profesionalus skaitmeninis veidrodinis fotoaparatas (Video)  ()

Pastaruoju metu jau rašėme apie keletą puikių fotoaparatų, kurie susilaukė „EISA“ technikos specialistų dėmesio. Ir dažnu atveju vartotojų nuomonės gana stipriai išsiskirdavo, kai tik kalba pasisukdavo apie geriausią fotoaparatą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-05-22 Net 3 prestižiniai apdovanojimai – tai pats geriausias pusiau profesionalus skaitmeninis veidrodinis fotoaparatas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Turbūt tai yra naturalu. Juk vieniems labiau patinka „Canon“, kitiems „SONY“, o treti sako, kad „Nikon“ yra patys geriausi. Ir visi taip sakantys yra teisūs, šių kompanijų fotoaparatai yra išties vieni geriausių rinkoje.

Tačiau reikia šiek tiek skirti vieną fotoaparatą ir jo galimybes bei pritaikomumą tam tikrai vartotojų kategorijai nuo kitos firmos fotoaparato ir nesuplakti visko į vieną. Juk ir mopedo lyginimas su „Formulės 1“ bolidu yra beprasmiškas.

„Nikon“ fanai dabar irgi gali džiūgauti, šios firmos sukurtas „Nikon D7500“ fotoaparatas pelnė net 3 prestižinius apdovanojimus: „Red Dot“ ir „IF“ specialistai pripažino šį fotoaparatą kaip geriausio dizaino atstovu, o „EISA“ technikos specialistų buvo pripažintas kaip pats geriausias pusiau profesionalus DSLR fotoaparatas. 

„EISA“ komentaras: „Nikon D7500 yra pažangus DSLR fotoaparatas, kuris pritraukia daugybę pripažintų D500 naujovių į lengvą, tvirtą ir pigesnį korpusą. Naudodamas tą patį 20,9 milijonų pikselių vaizdo jutiklį, procesorių ir platų ISO diapazoną kaip ir D500, D7500 yra galingas ir universalus įrankis aistringam fotografui. Su 8 kadrų per sekundę sparta ir „Nikon“ patikrinta 51 taškų AF sistema, jis puikiai tinka greitam veiksmui. „Nikon SnapBridge“ technologijos dėka, vaizdų perkėlimas į išmaniuosius prietaisus tapo greitas ir nesudėtingas.“

Tai išties galingas įrankis fotografo rankose. Gamintojo teigimu, su šiuo fotoaparatu užfiksuojami nuostabūs kadrai tiek šviesiu, tiek ir tamsiu paros metu. O tai užtikrina 20,9 MP DX formato jutiklis, „EXPEED 5“ apdorojimo sistema bei 180 tūkst. pikselių RGB matavimo jutiklis. ISO 100–51 200, kurį galima išplėsti iki ISO 1 640 000.

Kad ir ką fotografuosite, 51 taško AF sistema seka objektą, jį užfiksuoja ir sufokusuoja. Net jei vienintelis šviesos šaltinis yra mėnulis. AF sistemoje yra 15 centrinių kryžminių jutiklių, ji tiksli net ir nustačius įspūdingą reikšmę –3 EV. Tikėtina, kad „Nikon D7500“ fotoaparato 4K/UHD raiškos filmuotos medžiagos kokybė nustebins daugelį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()