„EISA“ paskelbė, koks yra geriausias 2018 m. pusiau profesionalus fotoaparatas su pačia kompaktiškiausia sistema: tai idealus variantas pažengusiems (Video)  (2)

Kurios kompanijos fotoaparatas yra geriausias yra toks pats sudėtingas klausimas vartotojams, kaip ir kas gamina geriausius išmaniuosius telefonus. Nuomonių milijonai ir visos yra savaip teisingos. Bet technikos profesionalai emocijas nuveja šalin ir viską įvertina žymiai objektyviau. Taip ir „SONY α6500“ fotoaparatas tapo vienu iš geriausių rinkoje esančių fotoaparatų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-05-17 „EISA“ paskelbė, koks yra geriausias 2018 m. pusiau profesionalus fotoaparatas su pačia kompaktiškiausia sistema: tai idealus variantas pažengusiems (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastaruoju metu rašėme apie porą „EISA“ technikos specialistų dėmesio susilaukusių fotoaparatų. „Canon EOS 77D“ buvo pripažintas kaip geriausias mėgėjiškas DSLR fotoaparatas, o „Canon EOS 5D Mark IV“ nepaliko jokių šansų savo konkurentams profesionalams skirtoje fotoaparatų kategorijoje.

Tačiau ką daryti jei mėgėjiško fotoaparato savo reikmėms yra per mažai, o profesionalaus per daug? Tada verta atkreipti dėmesį į tarpinį variantą. Būtent „SONY α6500“ geriausiai atitinka šį pusiau profesionalaus fotoaparato kategorijos apibrėžimą, kurio sistema yra pati kompatiškiausia.

„EISA“ specialistų komentaras: „SONY α6500“ yra labai maža kompaktiška sistema, užtikrinanti profesionalų veikimą. Nesvarbu, ar įrašote 4K vaizdą, ar fotografuojate, α6500 siūlo puikią vaizdo kokybę, 24,2 milijonų vaizdo taškų „Exmor CMOS APS-C“ jutiklį, didelę spartą ir puikų objektyvų pasirinkimą. 5 ašių vaizdo stabilizavimas veikia su „Sony E-mount“ objektyvais, taip pat su „A-mount“ lęšiais, naudojant adapterius. 425 fazių aptikimo AF taškai padengia didžiąją dalį kadro, o 3-jų taškų jutiklinis ekranas leidžia lengvai pasirinkti fokusavimo tašką. Fotoaparatas palaiko iki 11 kadrų per sekundę serijinį fotografavimą su nuolatiniu AF, o laikina atmintis gali vienoje sekoje išsaugoti iki 269 nuotraukų.“

„α6500“ yra aukščiausios klasės fotoaparatas su keičiamuoju objektyvu. Fotoaparatas pasižymi neprilygstamai greitu automatiniu fokusavimu; didelio tankio sekimo AF technologija su plačia fazės aptikimo AF taškų aprėptimi; patobulintas buferis, skirtas nuolatiniam fotografavimui iki 11 kadrų per sekundę („Hi+“); 5 ašių optinis vaizdo stabilizavimas; fokusavimo valdymas jutikliniame ekrane ir dar daugybė kitų pažangiausių technologinių sprendimų.

Delne telpantis „SONY α6500“ pasižymi neprilygstamu automatiniu fokusavimu, nekintamu stabilumu, intuityviu valdymu jutikliniame ekrane, puikiai tiks visais atvejais – niekada nepraleisite norimos akimirkos.

Tai išties puikus fotoaparatas tiems, kuriems reikia galingo įrenginio - jo kaina kai ką gal ir gali nustebinti, bet kada kokybiškas fotoaparatas kainavo pigiai?

O šiame vaizdo reportaže galite įsitikinti „SONY α6500“ fotoaparato galimybėmis:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(1)
(6)

Komentarai (2)