Ką verta žinoti apie televizorių priedėlius TV Box?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

zet 2019-01-28 19:11
Kaip graziai skamba, o realybe smarkiai kitokia. Nutyleta negrazi tiesa. Kad nesuteikia demesio prie interneto, bet praktiskai suteikia ribota prieiga. Nesuteikia prieigos prie programeliu ir zaidimu, bet suteikia labai ribota prieiga prie programeliu, ten apie zaidimus is vis kalbos nera. Paprastas pavyzdys: rasti internetine narsykle (kas normalu turetu buti androidiniam irenginy) praktiskai misija neimanoma. "Play" parduotuvuje nerasi narsykliu, arba jos sakys, kad nesuportina ir "install" mygtukas bus neaktyvus. Galima aisku rankutemis isirasyti, bet tada jos nerodys. Tiesa, galima atsiusti kita programa, kuri rodytu. Bet ir jei per aplinkui idiegus - gali buti kad veikimas bus labai diskutuotinas. Dar nepamineta, kad dauguma TV-Box'u realiai skirti ziureti/naudotis mokamomis programomis kaip Netflix. Dar pamrista pamineti, kad dauguma tv-boxu ant 4k raiskos pradeda smarkiai kaisti ir tada vaizdas trukineti (laginti). Pamirstama pamineti, kad zodis 4k dar ne daug reiskia, kad realiai, reikia ziureti koks naujausias kodekas idiegtas, tad jei televizorius 4k - tikrai patartina pasitikrinti kodekus. Kita vertus nezinau ar galima rasti 4k ne smart tv. Taip pat pasitikrinti, koks HDMI supportas - 2.0 su 4k jau ne kas, reikia, kad minimum butu 2.a. 95% gausite kastruota androida, paprastas pigus telefonas daro daug daug daugiau, negu visi sitie boxai (su keliom isimtim). Tiesa, dazniausiai jie nesuportina hdmi tiesiogines jungties, bet ir cia yra isimciu ir itariu kad kas diena daugiau atsiranda. Pvz mano smartas supportina, tad turiu hdmi type C adapteri su pakroveju, galiu per mobilu tiesiogiai viska stryminti ir krauti. Tiesa, ta Hdmi jungtis net nebutina, galiu ir per wifi. Grubiai: tv-box jei norite Netflix ir distancinio. Nes toks jausmas kad tie TV-boxai daugiau uzdirba is to, kad jie turi isidiege pas save Netflixus, Google knigynus negu is paciu pardavimu, tad ir viskas sukonfiguruota, kad beveik niekuo daugiau negaletumete naudotis.
- 2019-01-28 19:38
Ir po viso to - ne geriau tada įsigyti RP Pi, įsirašyti Kodi, ir turėti smart teliką be apribojimų?
AAA000 2019-01-28 19:54
o tai kokia nauda ir mini kompo? elektros sanaudos? ar kad mazi gabaritai? normalu stalini kompa statai ir tiek. su universalia sistema ir maksimaliom galimybem. kam isvis savo smegenis apkraut identisko (tik nugaidinto) normaliam kompui irenginio specifikacijom? as suprantu jei butent sukonfiguruotas tas tv box iki idealumo ir tau reikia butent tos paslaugos. bet cia turetu dalint uz dyka toki slamsta. ir atsiimt priedelio kaina is mokamos paslaugos. aplamai pagal mane turetu gamint tik standartizuotus monitorius, o TV funkcija(ir distancinio valdymo) turitu but standartizuoto gabarito priedelis (priedeliai). kazkur istatomas i monitoriu is nugarines puses. ir priverstinis standartas - kaip kokiai usb c type jungciai. nestandartizuotus neileist net ivezt i ES erdve... per daug jau sunkiai suderinamo tarpusavyje slamsto gamina pagal mane... turetu but elektronikos gaminiu funkciju svarbumo prioritetai nustatyti kontroliuojanciu instituciju... apleido isvis sriti... juk nieko naujo negamina is esmes.
GNU 2019-01-28 23:17
Kiekvienam pagal poreikius, aš asmeniškai patenkintas. Nors mano telikas su Smart TV, bet dauguma programėlių jame labai lagina, o kai kurios apskritai nulūžta ar nepasileidžia (pvz youtube). Kaip kažkas minėjo, buvau pasijungęs pc, bet tuomet nepatogu, reikia laukti kol pasikraus, žaisti su pele ir siaip nuolat prie to pc lakstyti. O priedėlis visas šitas problemas išsprendė. Į jį žiūriu ne kaip į pc pakaitalą, o tiesiog patogesnę ir greitesnę tv versiją. Beje, pirkau tikrai ne pigiausią, gal apie kitus būčiau kitokios nuomonės.
sub 2019-08-21 11:54
Turiu Lg Smart Tv su Web Os, problemų dar neturėjau. Youtubas veikia perfect, app store irgi, tik nelabai naudoju nieko apart naršyklės, youtube ir netflix/hbo.
AurelijusS1 2019-12-07 23:16
Tv box galimybes tikrai dideles su ismintingu tv ner net ka lygint tai tas pats android telef tv ekrane su geresiu greiciu ir raiska
Arthia 2020-11-10 11:17
4 geriausios TV dėžutės (skirtos „Netflix“): Nvidia Shield Mi Box S Xiaomi Amazon Fire TV Stick SkyStream TWO Streaming Media Player