„Tesla“ išbando naują automobilių pristatymo būda - „Model 3“ atkeliauja tiesiai iš gamyklos ir kartais jį pristato Muskas: gudrybė, kurios svarbiausias tikslas tikrai ne patogumas pirkėjams  ()

Jei kada pirksite naują automobilį, turėsite atvykti į saloną jo atsiimti. Taip jau yra. „Tesla“ automobilių pirkėjai turi atvykti į artimiausią atstovybę ar servisą. Tačiau dabar kompanija išbando naują visiškai naujų automobilių pristatymo būdą ir jau vardina privalumus. Vieną „Tesla Model 3“ taip pristatė pats Muskas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Elonas Muskas sumanė automobilius pristatyti tiesiai pirkėjams į namus. Tam, kad jie atkeliautų nepriekaištingos būklės ir visiškai švarūs, jie vežami uždaruose konteineriuose. Elonas Muskas pats pristatė vieną automobilį tokiu būdu ir naujieji „Tesla Model 3“ pirkėjai džiaugėsi ne tik gaudami automobilį tiesiai į namus, bet ir susipažinę su garsiuoju verslininku.

Tačiau, aišku, toks pristatymo būdas nebuvo pasirinktas tik dėl pirkėjų patogumo. „Tesla“ sunku gaminti tūkstančius automobilių per savaitę. Dar sunkiau tai, kad paskui juos tenka vežti į atstovybes ir servisus. Aišku, vienu metu galima nuvežti kelis automobilius, tačiau pirkėjams nesuskubus jų pasiimti nauji elektromobiliai tiesiog sėdi kieme. Pristatant automobilius tiesiai iš gamyklos į pirkėjų kiemą turėtų pavykti pagreitinti pristatymą. Taip kartu sumažėtų nepatenkintų laukiančiųjų dejonės.

Aišku, kartu tai ir proga parodyti, kaip „Tesla“ rūpinasi savo klientais. Toks dėmesys automobilių pramonėje yra retas ir pirkėjus labai žavi. Net jei Elonas Muskas daugiau automobilių niekam nebepristatys.

Beje, jis pats pažymėjo ir dar vieną privalumą - nereikia plastikinės plėvelės, į kurią įprastai įvyniojami nauji automobiliai. Taigi, mažiau šiukšlių. Tik aišku, kad tokia paslauga pasinaudos ne visi pirkėjai, nes ne visiems ji bus teikiama. Tiksliau tariant, tikėtina, kad taip automobiliai bus pristatomi tik esant reikalui. Pavyzdžiui, ten, kur atstovybės bus per daug užimtos.

Galiausiai, elektromobilis didelio dyzelinio sunkvežimio krovinių skyriuje neatrodo gerai. Tačiau reikia atsiminti, kad būtent „Tesla“ valdys nemažą „Tesla Semi“ vilkikų parką. Nors tokių vaizdų dar nematėme, laukiame kol pasirodys autovežio versijos nuotraukos - jos tikrai jau turėtų būti pakeliui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(3)
(15)

Komentarai ()