Kinijos turgelio stebuklai: skelbiamos nuolaidos „Lenovo Watch X Plus“, „Xiaomi“ LED panelei, „Xiaomi Mi A2 Lite“ ir „Xiaomi Mi Band 3“  ()

Jeigu sekate šios rubrikos naujienas, tuomet greičiausiai dar pamenate įrašą, kuriame pristatėme vieną didžiausių šios vasaros pabaigos bei rudenio pradžios išpardavimų „Treasure Hunt“. Priminsime, kad šis išpardavimas šiuo metu apima daugybę kitų „Gearbest“ išpardavimų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, „Teasure Hunt“ išpardavime „Epic Deal Vault Opens“ dabar galite rasti labai daug įvairių daiktų, kuriuos jau spėjo įvertinti pirkėjai visame pasaulyje.

O kas svarbiausia, pastariesiems daiktams dabar yra taikomos reikšmingos nuolaidos.

Kitaip sakant, juos šiuo metu galite įsigyti bene žemiausiai įmanoma kaina rinkoje.

Rekordiškai maža kaina „Lenovo Watch X Plus“

60.69€ | 23% nuolaida | 5 balai iš 5 (7 vertinimai)

Jeigu ieškote šiuolaikiškai atrodančio klasikinio laikrodžio su išmaniosiomis funkcijomis, tuomet šią savaitę būtinai rekomenduojame atkreipti dėmesį į „Lenovo Watch X Plus“ laikrodį, kuris su papildoma nuolaida dabar kainuoja 60 eurų.

Norime atkreipti jūsų dėmesį, kad apie „Lenovo Watch X Plus“ jau esame rašę anksčiau, tačiau tada šis laikrodis net su nuolaidos kuponu pigiausiai kainavo 67 eurus. Taigi, tai kol kas pati žemiausia kaina, kokia yra buvusi šiam laikrodžiui.

Priminsime, kad „Lenovo Watch X Plus“ yra ne šiaip tradicinis išmanusis laikrodis su dideliu liečiamu ekranu. Jis turi įprastas fizines rodykles ir ciferblatą su padalomis. Tik ties 6-ąja padala yra visai nedidelis, bet kokybiškas OLED ekranas, kuriame ir yra rodomi pagrindiniai sporto aktyvumo duomenys. Kitaip sakant, „Lenovo Watch X Plus“ yra kokybiškas hibridinis išmanusis laikrodis, kurį norėsis nešioti nuolat – jis puikiai tiks ir prie kostiumo.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Man labai patinka šio įrenginio suteikiama motyvacija – jis skatina judėti, kad būtum sveikesnis. Galima nusistatyti sudeginamų kalorijų, treniruočių tikslus. Laikrodis seka treniruotes ir kaip judesys didina širdies ritmą. Šis laikrodis taip pat primena atsistoti ir šiek tiek pajudėti. (Cooper)

Išsamiau: Skelbiamos anonso nuolaidos „Lenovo Watch X Plus“: unikalus ir labai stilingas hibridinis laikrodis su klasikiniu ciferblatu ir išmaniosiomis funkcijomis tiems, kas mėgsta klasikinę eleganciją ir kostiumą (Aprašymas, Video)

Itin galinga „Xiaomi“ LED panelė

65.02€ | 33% nuolaida | 4.88 balai iš 5 (898 vertinimai)

Jeigu ieškote paviršinės LED panelės, tuomet šią savaitę būtinai turėtumėte atkreipti dėmesį į daugybę teigiamų pirkėjų atsiliepimų jau susilaukusią paviršinę LED panelę „Xiaomi Yeelight Smart“. Šiuo metu ją galite įsigyti už 65 eurus.

Priminsime, kad „Xiaomi Yeelight Smart“ LED panelėje (32 x 32 x 7,3 cm) yra integruota net 240 vienetų „Osram“ šviesos diodų. Būtent to šiuo atveju pakanka, kad „Xiaomi Yeelight Smart“ LED panelė galėtų skleisti ne tik skirtingos spalvinės temperatūros (2700 K – 6500 K), bet tuo pačiu ir kintančio ryškumo šviesą (0,1 lm – 2000 lm ribose).

Be to, įprastai „Xiaomi Yeelight Smart“ yra valdoma naudojantis komplekte pridedamu nuotoliniu pulteliu, tačiau ši LED panelė taip pat turi integruotus Bluetooth ir WiFi ryšio modulius. Būtent toks sprendimas leidžia „Xiaomi Yeelight Smart“ valdyti ne tik išmaniuoju telefonu, bet ir naudojant tokius išmaniesiems namams pritaikytus sprendimus, kaip „Google Home“ ar „Amazon Alexa“.

Išsamiau: Kinijos turgelio stebuklai: 30% nuolaida išmaniajai paviršinei LED panelei „Xiaomi Yeelight Smart“ – unikali integracija su „Xiaomi“ apyrankėmis, itin aukštos kokybės šviesa ir pilnas nuotolinis valdymas (Video)

Itin gera kaina „Xiaomi Mi A2 Lite“

135.26€ | su kuponu 72H-A2Lite | 17% nuolaida | 4.81 balai iš 5 (138 vertinimai)

„Xiaomi Mi A2 Lite 4G“ - tai telefonas, kuris atrodo kur kas brangesnis nei yra iš tikrųjų. Kažkodėl tokį įspūdį dabar kuria ekrano viršuje esanti išpjova garsiakalbiui ir priekinei kamerai. Tačiau „Xiaomi Mi A2 Lite 4G“ iš tikrųjų yra gana pigus, tačiau pakankamai geras. Jis turi tris kameras, ryškų ekraną, o pirkėjai džiaugiasi ir geru garsu bei metaliniu korpusu.

Dabar jis siūlomas tiesiog fantastiškai pigiai – su nuolaidos kuponu 72H-A2Lite „Xiaomi Mi A2 Lite“kaina yra tik 135€.

Minėjome, kad „Xiaomi Mi A2 Lite 4G“ yra pigesnis „Xiaomi Mi A2“ variantas, bet ko netenkate pasirinkę pigesnį įrenginį?

Na, pradėkime nuo to, kad „Xiaomi Mi A2 Lite 4G“ ekranas yra šiek tiek mažesnis – 5,84 colių įstrižainė prieš 5,99. Jo viršuje yra ne visiems patinkanti išpjova garsiakalbiui ir kamerai, todėl realus ekrano dydis yra kiek mažesnis.

Šio biudžetinės klasės išmaniojo telefono 8 branduolių „Snapdragon 625“ yra tikrai geras ir spartus, bet „Xiaomi Mi A2“ turi „Snapdragon 660“ procesorių (skirtumas 2.2 prieš 2.0 GHz).

„Xiaomi Mi A2 Lite 4G“ turi ir vieną pranašumą – šiek tiek talpesnę bateriją (4000 mAh prieš 3000). Gamintojas teigia, kad šios baterijos pakanka 34 nepertraukiamo pokalbio, 16,5 vaizdo įrašų peržiūros, 12 GPS naudojimo ar 7,5 žaidimų valandoms. O pažaisti gali norėtis, nes šis telefonas turi atminties kortelės lizdą, kuris leidžia telefonui suteikti iki 256 papildomų gigabaitų. Aišku, juos galima užpildyti ir nuotraukomis.

„Xiaomi Mi A2 Lite 4G“ ne tik turi tris kameras, bet ir joms talkinančią dirbtinio intelekto sistemą. Ji užtikrina, kad visos nuotraukos atrodys kiek įmanoma natūraliau ir gražiau. Fonas jose bus meniškai nublukintas, o pagrindinių objektų kontūrai – ryškūs. Priekinė kamera užtikrina, kas asmenukės būtų labai kokybiškos, o veidas – gražus. „Xiaomi Mi A2 Lite 4G“ lengvai atpažįsta veidus – tai svarbu nuotraukose, bet ir leidžia atrakinti telefoną. Kitas patikimas būdas atrakinti telefoną – pirštų antspaudų skaitytuvas.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Modernios išvaizdos ekranas su mažu rėmeliu ir aukšta rezoliucija. Žadą atimantis baterijos tarnavimo laikas. Labai gera garso kokybė, garsiakalbiai groja tikrai garsiai ir kokybiškai. Daro labai geras nuotraukas ir vaizdo įrašus. Net asmenukės išeina labai geros. (Viktor)

Išsamiau: Anonsuotas „Xiaomi Mi A2 Lite 4G“ telefonas su visiškai švariu „Android 8.1“, trimis kameromis, dirbtiniu intelektu ir 4000 mAh baterija - „baterija veikia ilgiau nei bet kokio telefono, kokį esu turėjęs iki šiol“ (Video)

Geriausia 2018 metų biudžetinė apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“

20.46€ | su kuponu HKBAND | 33% nuolaida | 4.78 balai iš 5 (3392 vertinimai)

Jeigu ieškote tikrai kokybiško ir pirkėjų jau įvertinto fizinio aktyvumo asistento, tuomet greičiausiai jau esate nusižiūrėję „Xiaomi Mi Band 3“. Skubame pranešti, kad šiuo metu pasinaudojus specialiu HKBAND nuolaidos kodu šį fizinį aktyvumo asistentą galite įsigyti vos už 20 eurų.

Priminsime, kad vasaros viduryje už „Xiaomi Mi Band 3“ įprastai tekdavo mokėti apie 25 eurus, todėl dabar tikrai turite puikią progą sutaupyti.

„Xiaomi Mi Band 3“ išmanioji apyrankė iš išvaizdos yra labai panaši į „Xiaomi Mi Band 2“, tačiau naujoji versija turi didesnį ekraną, geresnę apsaugą nuo vandens ir didesnės talpos bateriją. Vienas iš reikšmingiausių pakeitimų, lyginant su pirmtake „Xiaomi Mi Band 2“, yra tas, kad naujoji apyrankė yra pilnai atspari vandeniui. Tiesą sakant, su ja galima eiti į dušą ir netgi nardyti iki 50 metrų gylyje.

Be to, „Xiaomi Mi Band 3“ aprūpinta kur kas didesniu 0,78 colių įstrižainės OLED ekranu, kurio raiška siekia 128 x 80. Be to, ekranas yra pilnai jautrus lietimui, kai tuo tarpu „Xiaomi Mi Band 2“ atveju buvo tik vienas lietimui jautrus ekrano taškas – sensorinis mygtukas.

Štai ką apie ją sako viena pirkėja:

Po dviejų savaičių gavau savąją „Mi Band 3“. Išmanioji apyrankė puikiai atrodo ant mano riešo. Esu moteris ir mano riešai yra išties siauri, tačiau „Mi“ juosta nėra per didelė, priešingai, ji kuo puikiausiai tinka. Vizualiai atrodo fantastiškai, funkcionalumas puikus, o programėlės veikimas labai lengvas (viskas jau yra žinoma iš „Mi Band 2“). (Mi Band 3)

Išsamiau: Populiarumo rekordus mušanti išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“: „atrodo fantastiškai, funkcionalumas puikus, o programėlės veikimas labai paprastas - sunku norėti kažko daugiau“ (Video)

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(3)
(-1)

Komentarai ()