Išbandykite atnaujintą „Google Maps“ - gavo daug naujų ir įdomių funkcijų: bendro maršruto planavimas, trumpieji sąrašai ir vietos rekomendacijos  ()

Gegužės mėn. „Google I / O“ pristatė nemažai didelių pranešimų, todėl lengva nepastebėti kai kurių mažesnių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors „Google Duplex“ vis dar neišvydo dienos šviesos, kai kurios mažesnės jo funkcijos patenka į „Google“ paslaugas. Dabar dar viena iš šių funkcijų buvo galiausiai pristatyta visuomenei. Dabar „Google“ žemėlapiai turi grupės planavimo funkciją, pagal kurią vartotojai planuodami bendrą maršrutą su draugais, gali tarpusavyje jį suplanuoti.

Ši nauja grupės planavimo funkcija pirmą kartą I / O buvo paskelbta kartu su kitomis naujomis funkcijomis, pavyzdžiui, AR kamera. Grupinio panavimo metu, „Maps“ naudotojai gali rinkti įdomius dalykus, tokius kaip „trumpąjį sąrašą“, kuriuo galima dalintis su draugais. Pasidaliję draugai gali sąraše balsuoti, kažką pridėti prie jo arba net ištrinti nustatymus. Tai gali būti naudinga žmonių grupėms, kuriems sunku rasti susitikimo tašką.

Nuo šios dienos jūs galite naudoti „Google Maps“ kuomet, kaip grupė, norite lengvai suplanuoti savo maršrutą. Tiesiog ilgiau paspauskite bet kurią vietą, kad pridėtumėte ją prie trumpojo sąrašo, ir tuomet atsiras mažas plūduriuojantis burbulas ekrano šone. Kai pridėsite vietas, galėsite greitai bendrinti sąrašą su savo draugais bet kurioje pranešimų platformoje, pridėti ar pašalinti papildomas vietas ir kartu balsuoti „Google“ žemėlapiuose.

Grupės planavimas yra naujausia funkcija, pridėta prie Žemėlapių ir orientuota į elementus, kurie nėra tik paprasta navigacija. Pavyzdžiui, skirtuke „For You“ vartotojams pateikiamos vietos rekomendacijos. Šiuo metu „Google“ išleido grupės planavimą, skirtą mobiliesiems įrenginiams. Ši funkcija pasiekiama tiek „Android“, tiek „iOS“ vartotojams. Netrukus „OTA“ užkariaus jūsų įrenginį. Dabar, viskas, ko jums reikia norint išbandyti šią naują funkciją, yra draugai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Sugedo.lt
Sugedo.lt
(7)
(10)
(-3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: