Tiesiog neužmušamas telefonas su IP69K reitingu, 10300 mAh baterija, 21 MP kamera, f/1.8 diafragma, „Android 8.1“ ir net integruota radijo stotele („Ulefone Armor 3T“ kaina, Specifikacijos, Video, 100$ nuolaida + 60$ dovanos)  (4)

„Ulefone Armor 3T“ - tai itin tvirtas ir funkcionalus išmanusis telefonas. Jo korpusas yra pagamintas iš tvirto polikarbonato ir aliuminio, o kampus saugo termoplastikas. Raiškus 5,7 colių ekraną saugo „Gorilla Glass 5“. „Ulefone Armor 3T“ turi didžiulę 10300 mAh bateriją, 21 MP galinę ir 13 MP priekinę kameras, tačiau tikriausiai labiausiai stebina integruota radijo stotelė, veikianti 5 km atstumu ir prisukama antena.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-12-14 Tiesiog neužmušamas telefonas su IP69K reitingu, 10300 mAh baterija, 21 MP kamera, f/1.8 diafragma, „Android 8.1“ ir net integruota radijo stotele („Ulefone Armor 3T“ kaina, Specifikacijos, Video, 100$ nuolaida + 60$ dovanos)  (4)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Ulefone Armor 3T“ specifikacijos

  • Ekranas: 5,7 colių įstrižainės FHD+, 1080 X 2160 Px.
  • Procesorius: 8 branduolių „Helio P23“, 2,5 GHz.
  • Atmintis: 4 GB RAM, 64 GB duomenų atmintis (plius „Micro SD“ iki 256 GB, neužima SIM kortelės lizdo).
  • Kameros: „Sony“ 21 MP galinė ir 13 MP priekinė kamera.
  • OS: „Android 8.1 Oreo“.
  • Baterija: 10300 mAh talpos baterija.
  • Autorizacija: piršto antspaudų skaitytuvas, veido atpažinimo sistema.
  • Jungtys: „Type-C“ USB.
  • Ryšiai: 4G LTE, „Bluetooth 4.1“, „Wi-Fi“, NFC.
  • Jutikliai: giroskopas, e-kompasas, artumo jutiklis.
  • Korpusas: polikarbonatas, aliuminis ir minkštas termoplastikas; IP68/IP69K standartas.
  • Išskirtinės savybės: atsparus vandeniui , dulkėms, smūgiams, aukštai temperatūrai, turi gulsčiuko, svambalo ir kitas statybose naudingas funkcijas, veikia kaip mobili radijo stotelė, turi prisukamą anteną.
  • Matmenys ir masė: 16,48 x 7,92 x 1,82 cm, 374 g.

„Ulefone Armor 3T“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - €248,61.
  • Iki gruodžio 16 dienos taikoma speciali 27% anonso nuolaida - 100$ pigiau + 60$ vertės dovanos, kurias surasite pakuotėje (žr. pakuotės iliustraciją)
  • 27 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Ulefone Armor 3T“ – tai tarsi visa įrankių dėžė išmaniojo telefono korpuse. Visas šio įspūdingo, net jei šiek tiek keistoko, telefono savybes net sunku išvardinti, tačiau pradėkime nuo pagrindų – nuo išmaniojo telefono

„Ulefone Armor 3T“ turi 5,7 colių, 1080 X 2160P raiškos ekraną, apsaugotą „Gorrila Glass 5“ stikliuku. Telefono gale – 21 MP „Sony“, o priekyje – 13 MP kamera. Telefonas gerai filmuoja ir fotografuoja, turi grožio režimą asmenukėms.

Po gaubtu slepiasi aštuonių branduolių 2,5 gHz „Helio P23“ procesorius, 4 GB RAM ir 64 GB ROM atmintis.

Tiesa, jei atminties visgi pritrūksite, „Ulefone Armor 3T“ mielai priims ir atminties kortelę iki 256 GB. Geriausia tai, kad „Ulefone Armor 3T“ turi du SIM lizdus ir atminties kortelė nei vieno iš jų neužima.

Nors atrodo, kaip kietas išmanusis telefonas sudėtingoms sąlygoms, „Ulefone Armor 3T“ yra pakankamai modernus. Jis turi „Android 8.1 Oreo“ operacinę sistemą, kurioje galėsite nustatyti ir lietuvių kalbą. Šis telefonas taip pat turi ir pirštų antspaudų skaitytuvą „Type-C“ įkrovimo lizdą, „Bluetooth 4.1“, „Wi-Fi“, NFC ir, žinoma, palaiko 4G LTE standarto ryšius.

Tačiau tai jūsų nestebina – tokiomis savybėmis pasižymi ne vienas telefonas. „Ulefone Armor 3T“ nėra tik dar vienas išmanusis – tai yra įrankis aktyviems, fizinį darbą dirbantiems žmonėms, todėl jis yra labai tvirtas ir atsparus, kad ir kokius iššūkius jam būtumėte paruošę.

„Ulefone Armor 3T“ korpusas yra labai tvirtas. Metalo ir plastiko detalės su paminkštintais kampais šį telefoną paverčia atspariu smūgiams. „Ulefone Armor 3T“ taip pat yra atsparus vandeniui bei dulkėms – atitinka IP69K standartą, kuris reiškia, kad įrenginys yra apsaugotas net nuo labai artimos aukšto slėgio karšto vandens srovės.

„Ulefone Armor 3T“ taip pat gali dirbti ekstremaliose temperatūrose – nuo -20 iki +60 laipsnių Celsijaus.

Prie tvirto charakterio prisideda ir 10300 mAh baterija, kurios pakaktų 72 muzikos klausymo valandoms, 19 valandų vaizdo įrašų peržiūrų, arba 66 valandoms pokalbių.

Įdomus sprendimas pritaikyta kamerose - dabar labai madingos dvigubos ar net trigubos kameros, tačiau „Ulefone Armor 3T“ turi tradicines viengubas kameras, tačiau su labai gerais parametrais - tikra retenybė tarp tokio atsparumo telefonų kamera su f/1.8 diafragma ir Sony jutikliu. 

„Ulefone Armor 3T“ turi gausybė įrankių – širdies ritmo matuoklį, gulsčiuką, svambalą, lupą, triukšmo matuoklį, aukščio matuoklį, žibintuvėlį ir taip toliau. Tačiau tikriausiai labiausiai išskirtinis šio įrenginio bruožas yra integruota radijo stotelė.

Integruotos „Ulefone Armor 3T“ radijo stotelės veikimo nuotolis – iki 5 km, o dažnis – 400-470 MHz. Gamintojas džiaugiasi, kad radijo stotelė nėra tik programa – ji veikia visiškai nepriklausomai nuo mobiliojo tinklo. Šios radijo stotelės dažnis suderinamas su daugybe kitų dažnai naudojamų stotelių, o antena yra išsukama, todėl  „Ulefone Armor 3T“ yra labai funkcionalus.

Gamintojas pats atliko eilę eksperimentų, tikrindamas „Ulefone Armor 3T“ suderinamumą su kitomis stotelėmis ir panašu, kad radijo ryšys veikia su visomis bandytomis:

Galiausiai, gamintojas nepagailėjo ir daugybės priedų: telefono laikiklio dviračiui, sagties diržui ar kišenei, virvelės riešui ir dar kelių priedų.

„Ulefone Armor 3T“ iš išvaizdos nėra madingas telefonas, tačiau savo tvirtumu ir funkcionalumu jis lenkia beveik viską, ką tik galite surasti rinkoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(62)
(6)
(56)

Komentarai (4)