Ukraina patvirtino - kuria naujos kartos tanką su pažangiomis technologijomis  (6)

Ukraina kuria naujos kartos pagrindinį kovos tanką, patvirtino šalies valstybinė gynybos pramonės grupė „Ukroboronprom“. Trečiadienį paskelbtame pranešime „Ukroboronprom“ teigė: „Charkovo-Morozovo mašinų konstravimo biuras šiuo metu jau kuria naujos kartos tanką“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Charkivo-Morozovo mašinų konstravimo biuras, kuris yra konglomerato „Ukroboronprom“ dalis, dirba prie kovos mašinos, kuri turėtų pakeisti senstančius rusiškuosius T-64 ir T-80.

Visas procesas suskirstytas į tris dalis, rašo „Defence Blog“. Numatoma sukurti energetinę sistemą, naujas ginklų, apsaugos ir ugnies valdymo sistemas, o taip pat – kiek įmanoma automatizuoti kovinę mašiną, kad ją valdyti galėtų vos dviejų ar trijų žmonių įgula.

Pasak vietinio šaltinio, naujasis Ukrainos tankas naudos naujas technologijas ir technologinius sprendimus, galinčius konkuruoti su naujos kartos Rusijos kovos tanku „T-14 Armata“.

Tarp numatytų naujųjų funkcijų – 360 laipsnių aplinkos matymas visiems įgulos nariams, o taip pat aktyvi gynybos sistema, sauganti nuo valdomų ir nevaldomų prieštankinių raketų sistemų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(47)
(4)
(43)

Komentarai (6)