Išparduodama viena geriausių biudžetinių veiksmo kamerų: 4K raiška 60 kadrų per sekundę greičiu, IP68, elektroninis stabilizavimas, „Wi-Fi“, lietimui jautrus ekranas ir beveik dvigubai pigiau nei Lietuvoje („SJCAM SJ8 Pro“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„SJCAM SJ8 Pro“ - tai vidutinės klasės veiksmo kamera, gebanti filmuoti 4K raiška 60 kadrų per sekundę greičiu. Ji turi 2,33 colių lietimui jautrų ekraną, per kurį valdomos pagrindinės kameros funkcijos, o 12 MP jutiklis, giroskopas bei elektroninė vaizdo stabilizacija užtikrina, kad vaizdo įrašai bus labai malonūs akiai. Pirkėjai džiaugiasi ir gaminio kokybe bei 90 minučių atlaikančią baterija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „SJCAM SJ8 Pro“ specifikacijos

  • Raiška ir filmavimo greitis: 1080P ( 1920 x 1080, 30, 50 arba 60 kadrų per sekundę ), 4K ( 3840 x 2160, 30 arba 60 kps),720P (240 kps).
  • Kamera: 12 MP.
  • Vaizdo stabilizavimas: elektroninis stabilizavimas + giroskopas.
  • Atmintis: „Micro SD kortelė“ iki 128 GB talpos.
  • Ekranas: 2,33 colių liečiamas spalvotas ekranas gale ir 0,96 colių informacinis ekranas priekyje.
  • Valdymas: nuotolinis valdymas išmaniuoju telefonu per „Wi-Fi“; liečiamu ekranu.
  • Kitos savybės: laikmatis, elektroninis stabilizavimas, IP68 atsparumas vandeniui su specialiu dėklu (iki 30 metrų gylio), 8X skaitmeninis priartinimas, valdymas balsu, įmanoma prijungti mikrofoną ar pultelį.
  • Baterija:  1200 mAh; filmuojant 4K raiška 30 kadrų per sekundę greičiu energijos pakanka apie 90 minučių.
  • Jungtys: „Micro SD“ kortelės lizdas, „Micro USB“.
  • Komplektavimas: veiksmo kamera, dėklas naudojimui po vandeniu, USB kabelis, trikojo adapteris, dvipusė lipni juosta, įvairūs tvirtinimo elementai.
  • Išmatavimai ir svoris: 6,25 x 4,10 x 2,88 cm, 85 g.

„SJCAM SJ8 Pro“ kaina:

„SJCAM SJ8 Pro“ – tai lengva ir patvari veiksmo kamera aktyviems žmonėms. Ji sveria vos 85 gramus, tačiau nepamanykite, kad tokia lengva plastikinė kamera yra nieko verta. Štai su pakuotėje randamu vandeniui atspariu dėklu ji gali pasinerti į 30 metrų gylį ir atitinka IP68 standartą. Dar daugiau – tokiame lengvame korpuse slepiasi pakankamai talpi baterija.

„SJCAM SJ8 Pro“ baterijos talpa – 1200 mAh. Tiek energijos pakanka 90 minučių filmuojant 4K raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. Per USB laidą ši baterija visiškai įkraunama per 2,5 valandas. Geriausia tai, kad šios energijos pakanka dviems ekranams.

Priekinis 0,96 colių ekranas yra skirtas filmavimo informacijai – jame matoma įrašo trukmė, režimas, baterijos likutis ir taip toliau.

Tuo tarpu galinis 2,33 colių ekranas ne tik padeda tiksliai nustatyti filmavimo kampą, bet ir naršyti po įvairias funkcijas. Šis ekranas yra ir įvesties įrenginys – jis yra jautrus lietimui ir leidžia pirštais naršyti skirtingas meniu funkcijas.

Maksimali „SJCAM SJ8 Pro“ raiška – 4K, tačiau net ir darydama tokios raiškos įrašus ši kamera gali filmuoti 60 kadrų per sekundę greičiu. Visgi, dauguma šios kameros pirkėjų greičiausiai naudos 1080P ( 1920 x 1080, 30, 50 arba 60 kadrų per sekundę ) nustatymą. Norėdami kurti įspūdingus sulėtinto vaizdo įrašus, galite pasirinkti 720 p raišką ir 240 kadrų per sekundę greitį.

Panašias galimybes turi ir ne viena kita veiksmo kamera. Štai gerokai pigesnė „Alfawise EKEN H6S“ taip pat filmuoja 4K raiška, net jei 240 kadrų per sekundę greitis jai nėra pasiekiamas. Nepasiekiamas ir kiti rodikliai - „Alfawise EKEN H6S“ baterija yra tik 1050 mAh talpos, o maksimali atminties kortelės talpa siekia 64 GB („SJCAM SJ8 Pro“ – 128 GB). Kita vertus, „Alfawise EKEN H6S“ turi ir privalumų. Juk dėvint pirštines naudoti mygtukus yra lengviau nei liečiamą ekraną. „Alfawise EKEN H6S“ taip pat gali pasigirti ir HDMI jungtimi, kurios „SJCAM SJ8 Pro“ neturi. Galiausiai, nors „SJCAM SJ8 Pro“ turi galimybę veikti ir su pulteliu, „Alfawise EKEN H6S“ pultelį jau turi pakuotėje.

Nors „Alfawise EKEN H6S“ yra tikrai neblogas ir nebrangus pasirinkimas, „SJCAM SJ8 Pro“ yra šiek tiek aukštesnės klasės įrenginys. Nors pultelio ši kamera neturi, ji gali būti valdoma išmaniuoju telefonu per „Wi-FI“ ar netgi balsu. Ji taip pat turi net 8 kartų skaitmeninio priartinimo galimybes. Šios ir daugybė kitų savybių padėjo „SJCAM SJ8 Pro“ užsitarnauti pirkėjų prielankumą.

„SJCAM SJ8 Pro“ atsiliepimai 

Gearbest.com portale vidutinis „SJCAM SJ8 Pro“ pirkėjų įvertinimas siekia 4,72 iš 5 galimų. Štai ką savo atsiliepimuose pasakojo keletas iš pirkėjų:

  • Robert: „Labai gera kokybė, lengva sukonfigūruoti ir naudoti.  Daug nustatymų leidžia kamerą priderinti savo poreikiams. 4K raiška yra įspūdinga, bet norint ją matyti reikia 4K televizoriaus ar kompiuterio. 1080P raiška su 60 kadrų per sekunde greičiu atrodo profesionaliai. Rekomenduoju didesnę nei 64 GB kortelę, bent jau 10-os klasės“.
  • Quasy: „Esu labai patenkintas šiuo gaminiu. Geros nuotraukos ir video. Naudoju 64 GB „Evo“ kortelę. Taip stipriai neįkaista kaip senesnės kartos SJ7. Manau, kad tai – kokybinis progresas. Vienintelis minusas – šiai kamerai netinka SJ7 dėklas“.
  • Andy: „Tai yra mano trečioji „SJCam“ kamera ir jos vis gerėja ir gerėja. Apskritai kokybė yra neįtikėtina už tokią kainą. Liečiamas ekranas reaguoja kur kas geriau nei mano senesnėje „SJ6 Legend“, todėl nustatymus keisti kur kas paprasčiau“.
  • Subhamoy Saha: „Leiskite man susumuoti pagrindines šios kameros savybes:

1. Kameros kokybė – labai gera, o pakuotėje – labai daug gerų priedų.

2. Vaizdo įrašai yra tikrai geri.

3. Vandeniui atsparus dėklas blokuoja vidinį mikrofoną.

4. Baterija yra gera, nors ir tikėjausi, kad vienu įkrovimu dirbs ilgiau.

5. Nuotraukos nėra geros kokybės ir esu labai jomis nepatenkintas - JPEG nuotraukos pasižymi mėlynai-žalsvu tonu. Už tokią kainą geriau jau įsigyti fotografuojantį telefoną, jei jums reikia nuotraukų.

6. Bendrai paėmus - už tokią kainą dieviškos kokybės negalima tikėtis“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(6)
(0)

Komentarai ()