Vandeniui atsparios, 4K raiška, daugybė priedų ir pigiau nei 30€: Tomtop skelbia akcijas dviems veiksmo kameroms - jos beveik vienodos, bet su vienu aiškiu skirtumu  ()

Šįkart Tomtop.com parduotuvė išplatino pranešimą, kad su nuolaidomis, siekiančiomis iki 51 %, parduoda dvi veiksmo kameras. Iškart dalinamės jų pateikta informacija ir detaliau panagrinėjame šias 4K veiksmo kameras.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Detaliai peržiūrėjus visą informaciją teisybės dėlei reikėtų pasakyti, kad tai praktiškai vienodos veiksmo kameros, tik šiek tiek skiriasi jų išvaizda bei kartu su pačia veiksmo kamera gaunamų priedų skaičius ir kaina.

  • Tad pirmajai 4K veiksmo kamerai „Action Camera 4K 30FPS 16M WiFi Sports Camera“ taikoma 46 % nuolaida ir ji kainuoja 28,22 eurus. Pakuotėje rasite pačią veiksmo kamerą, vandeniui atsparų dėklą, 5 dėkliukų/stovelių dalis, USB laidą, 4 dirželius, ličio bateriją, segtuką ir instrukciją anglų kalba.
  • Tuo tarpu antrajai 4K veiksmo kamerai „Action Camera 4K 30FPS 16M WiFi Sports Camera“ taikoma 51 % nuolaida ir jos kaina siekia 29,98 eurus. Skirtumas yra visai neženklus, tačiau pakuotėje rasite daugiau įvairių priedų, tarp kurių yra ir nuotolinis kameros valdymo pultelis. Tai būtų pagrindinis šių kamerų skirtumas. Bet detaliau pasižiūrėkime kuo pasižymi šios 4K veiksmo kameros.

Kaip jau galėjote suprasti, šios veiksmo kameros filmuoja 4K raiška, 30 kadrų per sekundę. Žinoma, norėtųsi 60 kadrų per sekundę, bet, kai kameros nekainuoja ir 30 eurų, to tikėtis tikrai neverta.

Be to, abi kameros gali filmuoti ir 2,7K, 1080P bei 720P raiška, tad net ir tokia vaizdo įrašo kokybė bus daugiau nei puiki. Beje, su jomis galima daryti ir nuotraukas. Yra galimybė pasirinkti 5/8/10/12/16 MP raišką.

Abi veiksmo kameros palaiko platų matymo kampą, kuris siekia 170 laipsnių. Tad jos sugebės užfiksuoti itin plačią filmuojamo ar fotografuojamo vaizdo panoramą.

Šios kameros yra atsparios vandeniui ir kaip teigia gamintojas, su jomis galima nardyti iki 30 metrų. Taip pat svarbu paminėti, kad kameros palaiko ir „WiFi“ ryšį.

Abi veiksmo kameros turi 2 colių įstrižainės LCD ekranėlius bei patogiai ir kompaktiškai išdėliotus valdymo mygtukus bei jungtis. Abi kameros palaiko papildomas atminties korteles – iki 32 GB, deja, bet jų pakuotėje, kaip ir daugeliu atveju, nėra. Tad jas teks įsigyti atskirai. Kameros turi HDMI ir USB 2.0 jungtis.

Kameras galima valdyti jų mygtukais arba nuotoliniu būdu. Tik šiuo atveju yra tam tikras skirtumas, nes pirmąją kamerą galima valdyti tik išmaniuoju telefonu, o antrąją  kamerą ir nuotoliniu valdymo pulteliu. Pakuotėje yra papildomas ant rankos riešo užsegamas pultelis.

Tad tai yra pagrindinis šių kamerų skirtumas. Kaip jau galėjote suprasti, visais kitais atžvilgiais tai yra vienodos kameros. Jų techniniai parametrai ir galimybės yra identiškos. Abi kameros palaiko vienodas kalbas: anglų, rusų, italų, prancūzų, ispanų ir kt. Jų net išmatavimai vienodi bei sveria po 58 gramus.

Tad lieka kiekvienam asmeniškai nuspręsti ar reikės patogaus nuotolinio kameros valdymo pultelio. Jei taip, tada verta rinktis antrąją kamerą. Na, o jei ne ir užtenks kamerą valdyti išmaniuoju telefonu, bei norisi sutaupyti dar beveik 2 papildomus eurus, tada verta rinktis pirmąją kamerą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai ()