Tomtop informuoja apie fantastišką pasiūlymą: plieninio korpuso, su FSTN ekranu ir 5ATM standartą turintį išmanųjį laikrodį atiduoda už 21 dolerį  (2)

Iš pirmo žvilgsnio „NX02“ atrodo kaip gana įprastas sportinio tipo laikrodis, bet tuo pačiu metu jis yra ir išmanus. Tai itin tvirtas, 5ATM standartą turintis ir nuolatos fizinės veiklos rodiklius stebintis išmanusis laikrodis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

O dabar Tomtop.com informuoja, kad šį išmanųjį laikrodį per eBay platformą galima įsigyti su 58 % nuolaida ir galutinė jo kaina sieks 20,99 dolerius. Siuntimas į Lietuvą nieko nekainuos. Taip pat galima pasirinkti juodą ar mėlyną laikrodžio versiją.

Pasižiūrėjus į šio laikrodžio technines specifikacijas ir jo galimybes, tokia kaina atrodo itin nedidelė.

Pirmasis dalykas į kurį verta atkreipti dėmesį, tai laikrodžio pagaminimo kokybė. Gamintojas teigia, kad šiam laikrodžiui pagaminti yra naudojamas aukščiausio lygio plienas, kokybiška bei kvėpuojanti apyrankė ir labai tvirta apyrankės užsegimo konstrukcija. Tai yra stilingas, išvaizdus, patogus dėvėti išmanusis laikrodis.

Kita svarbi detalė yra „NX02“ ekranas. Jis turi apvalų FSTN ekraną. Tai reiškia, kad užtikrinamas labai ryškus kontrastas tarp ekrane rodomų simbolių ir pačio fono. Taip pat toks laikrodžio ekranas užtikrina labai platų matymo kampą, tad net mažiausi vaizdai išlieką aštrūs ir juos lengva įžiūrėti.

„NX02“ yra atsparus vandeniui ir turi 5ATM standartą. Tai reiškia, kad su šiuo laikrodžiu galima drąsiai maudytis, plaukioti ir nardyti iki 50 metrų gylyje. Tačiau gamintojas informuoja, kad esant po vandeniu, geriau laikrodžio mygtukų nespausti.

 

Be to, kad laikrodis yra atsparus vandeniui, jis palaiko gausybę funkcijų. Jis 24 valandas per parą seka fizinės veiklos rodiklius: skaičiuoja nueitus žingsnius, atstumą, sudegintas kalorijas, turi kalendorių, informuoja apie praleistus skambučius, SMS ir socialinių tinklų žinutes, palaiko nuotolinį kameros valdymą bei skirtingus sporto režimus ir taip toliau.

Deja, bet širdies ritmo nematuoja, kaip ir nepalaiko GPS. Na, bet turint galvoje kiek jis kainuoja, to tikėtis turbūt ir nevertėjo.

Be jau paminėtų funkcijų, dar reikėtų pasakyti, kad jis palaiko „Bluetooth 4.0“ ryšį ir yra suderinamas tiek su „Android“, tiek su „iOS“ įrenginiais. Taip pat laikrodyje galima išsaugoti visą informaciją. Maksimaliai iki 15 dienų. Vėliau duomenys bus įrašomi ant seniausiai išsaugotų.

Taip pat šio laikrodžio nereikės įkraudinėti, kadangi „NX02“ yra maitinamas 290 mAh talpos neįkraunama CR2430 tipo baterija. Gamintojas teigia, kad laikrodį naudojant įprastu režimu, jos užteks 18 mėnesių, o naudojant energijos taupymo režimą – 24 mėnesiams.

Tad tai išvaizdus, stilingas, tvirtas ir funkcionalus išmanusis laikrodis už labai konkurencingą kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(4)
(-1)

Komentarai (2)