Tai neabejotinai geriausios kainos elektrinis dantų šepetėlis visame pasaulyje? Kas tai yra „Seago SG – 507“ ir kodėl „už tokią kainą nieko geriau nesurasite“ (Aprašymas, Pirkėjų atsiliepimai, Apžvalgos, Video)  (1)

„Seago SG – 507“ - tai biudžetinės klasės elektrinis dantų šepetėlis. Ką tai reiškia? Tai, kad jis neturi tokių įmantrių priedų kaip belaidžio įkrovimo stotelė ar „Bluetooth“ sąsaja su mobiliuoju telefonu. Geriausia tai, kad ir keičiamos galvutės yra labai pigios, o mažas svoris leidžia šį įrenginį pasiimti į visas keliones.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • „Seago SG – 507“ yra aukšto dažnio dantų šepetėlis, pasižymintis moderniu dizainu, vandeniui atspariu korpusu ir keičiamomis kokybiškomis galvutėmis su nailoniniais „DuPont“  šereliais.
  • Vibracijos dažnis – 40000 kartų per minutę;
  • Penki režimai: įprastas valymo, jautriems dantims, masažo, balinimo ir poliravimo.
  • Neturi sąsajos su išmaniuoju telefonu ir įkrovimo stotelės;
  • Įkrovimas per „Micro USB“; 
  • Vieno įkrovimo energijos užtenka apie 30 dienų valantis du kartus per dieną;
  • Įkrovimo laikas – 4 val.;
  • Naudojamos labai aukštos kokybės galvutės su suapvalintais itin tankiais JAV gamintojo „DuPont“  nailoniniais šereliais;
  • Atsparumas vandeniui – IPX5 reitingas;
  • Dydis ir svoris: 23 x 2,5 x 2,5cm, 79 gramai.

Kaina

Kodėl sakome, kad „Seago SG – 507“ yra biudžetinės klasės elektrinis dantų šepetėlis? Palyginkime jį su „Xiaomi Soocas Soocare X3“ ir pasidarys aiškiau - „Seago SG – 507“ paprastai kainuoja iki 16€, kai už „Xiaomi Soocas Soocare X3“ kartais prašoma ir 45€.

„Xiaomi“ įrenginys sveria 123 gramus, turi belaidžio įkrovimo stotelę, atitinka IPX7 standartą ir yra išmanus - „Soocas Soocare X3“ gali prisijungti prie išmaniojo telefono ir į jį perduoti informaciją apie šepetėlio būklę ir jūsų burnos higienos įpročius. Tiesa, „Xiaomi Soocas Soocare X3“ vibruoja žemesniu dažniu (37200 kartų per minutę), turi tik keturis režimus, o baterijos pakanka 25 dienoms.

„Seago SG – 507“, kaip minėta, dirba net 30 dienų, o ir įkraunamas yra net 4 kartus greičiau. Jis vibruoja 40000 kartų per minutę greičiu ir turi 5 režimus: įprastas valymo, jautriems dantims, masažo, balinimo ir poliravimo.

Palyginimui, visai neseiniai pristatytas „Alfawise RST2056“ vibruoja tuo pačiu greičiu kaip ir „Seago SG – 507“, bet jo baterijos pakanka tik 16 dienų. „Alfawise RST2056“ taip pat turi keturis, o ne penkis tradicinius režimus, bet atitinka kur kas aukštesnį IPX7 standartą. Didžiausias „Alfawise RST2056“ minusas yra svoris – jis sveria 258 gramus, tačiau dėl to turi gerą atsparumą vandeniui ir stabiliai laikosi įkrovimo stotelėje. 

„Seago SG – 507“ sveria vos 79 gramus, tačiau neturi jokios įkrovimo stotelės.  Tai - mažiau elegantiškas sprendimas, tačiau jis taip pat veikia. Šepetėlis įkraunamas per microUSB jungtį, kuri yra šepetėlio kotelyje ir prieinama atidarius galinį dangtelį. Kelionėse tai patogu, nes nereikia vežioti įkrovimo stotelės, bet namuose tvarkingiau atrodo tie šepetėliai, kurie įsistato į įkrovimo padą. 

Šis šepetėlis atitinka IPX5 standartą, kuris yra net dviem pakopomis žemiau nei anksčiau minėtų konkurentų. Įrenginį vis tiek galima plauti po vandens srove, tik panardinti ilgesniam laikui nereikėtų. Nedidelis svoris ir ilgas baterijos tarnavimo laikas reiškia, kad „Seago SG – 507“ puikiai tinka keliaujantiems – net specialios įkrovimo stotelės pasiimti nereikia.

Galiausiai, verta paminėti ir laikmatį - „Seago SG – 507“ kas 30 sekundžių primins skirti dėmesio kitai sričiai, o po 2 minučių pareikš, kad galite nustoti valytis dantis – darbas atliktas. Apie senkančią bateriją informuos įrenginio apačioje esanti švieselė.

Kartu su „SEAGO SG – 507“ komplektuojamos dvi šepetėlio galvutės. Įdomu tai, kad jos iš pradžių yra mėlynos. Kai spalva išnyksta ir šepetėlio šereliai tampa balti, laikas galvutę pakeisti. Vėlgi, tai nėra išmanus sprendimas, tačiau veikia. Labai gerai tai, kad net atėjus tam laikui nereikės išleisti daug pinigų, nes 5 galvučių komplektas kainuoja labai pigiai - vos kelis eurus. 

„Seago SG – 507“ yra geras biudžetinės klasės elektrinis dantų šepetėlis. Jis vibruoja greitai, valo efektyviai ir turi daug privalumų keliaujantiems. Galbūt dėl to jį taip palankiai vertina pirkėjai.

Taigi, kaip „SEAGO SG – 507“ atrodo prieš brangesnius „Alfawise S100“ ir „Soocas Soocare X3“?

Specifikacija „Soocas Soocare X3“ „Alfawise S100“ „SEAGO SG – 507“
Veikimo tipas Vibracinis aukšto dažnio Vibracinis aukšto dažnio Vibracinis aukšto dažnio
Virpesių dažnis 37200 kartų per minutę 31000 kartų per minutę 40000 kartų per minutę
Baterijos talpa 1000 mAh 800 mAh 260 mAh
Apsauga nuo vandens IPX7 IPX7 IPX6
Valymo režimų skaičius 4 5 5
Belaidis įkrovimas Taip Taip Ne
Integracija su išmaniuoju telefonu Taip Ne Ne
Svoris 123 g 111 g 79 g
Matmenys 19,30 x 2,40 x 2,40 cm 25,00 x 3,00 x 3,00 cm 23,00 x 2,50 x 2,50 cm
Kaina €34-45 €20-25 €12-16

 

Vertinimai

  • TECHNO_KARP apžvalgininkas teigia, kad pats išbandė šį elektrinį dantų šepetėlį „Seago SG – 507“ ir neturi jokių nusiskundimų - nei dėl patogumo, nei dėl veikimo. Taip pat apžvalgininkas apibendrina, jog „Seago SG – 507“ yra gražaus dizaino, atrodo estetiškai ir pastebi, kad tokius elektrinius dantų šepetėlius yra malonu ne tik sau įsigyti, bet ir kitiems padovanoti.
  • Šiame straipsnyje lyginome 7 labai tarpusavyje panašius garsių gamintojų, tokių kaip „Alfawise“ ir „Seago“ dantų šepetėlius - detaliai aprašėme, kuo jie skiriasi tarpusavyje ir kuo panašūs. Geresnio kainos ir kokybės santykio, nei turi „Seago SG – 507“, iš esmės nėra. 

„Seago SG – 507“ Gearbest.com portale turi 4,92 žvaigždutes iš 5 (651 pirkėjo įvertinimas). Štai ką keletas iš jų norėjo pasakyti apie šį elektrinį dantų šepetėlį:

  • Roc – „Įrenginys turi 5 skirtingus režimus, naudingiausi iš jų yra balinimo ir įprasto valymo. Kiti taip pat yra naudingi pagal poreikį. Baterijos iš tikrųjų pakanka bent 4 savaitėms. Šepetėlis valo švelniai ir yra užprogramuotas valyti apie 2 minutes, padalintas į 30 sekundžių intervalus kiekvienam burnos ketvirtadaliui. Tai iš tikrųjų yra geras pirkinys“.
  • Ati Jeto – „Gera kokybė už gerą kainą. Gaminys pagamintas iš puikių medžiagų, atrodo neblogai ir yra malonus liesti. Jis turi 5 valymo režimus, todėl nesunku išsirinkti tinkamiausią – kiekvienas režimas yra pastebimai kitoks. Laikmatis veikia gana įdomiai – kas 30 sekundžių šepetėlis sustoja 1 sekundei, kad pasirinktumėte kitą sritį, ir visai išsijungia po 2 minučių. Iš viso komplektuojamos 3 galvutės. Įkrovimas yra labai patogus, nepriklauso nuo to, iš kur esate ir kaip atrodo kištukiniai lizdai jūsų šalyje. Pridedamas ir plastikinis dėklas“.
  • Balazs – „Nuostabus įrenginys, pakuotėje yra trys galvutės ir įkrovimo laidas. Kokybė, atrodo, yra gera, balta spalva atrodo gražiai. Jis veikia stebėtinai tyliai ir yra malonus naudoti. Man jis patinka, tikriausiai užsakysiu dar kelis visai šeimai. Už tokią kainą nieko geriau nesurasit“.
  • Rom – „Lyginant su konkurentais, šis elektrinis dantų šepetėlis pasižymi geriausiu kokybės ir kainos santykiu. Kodėl turėtumėte mokėti brangiau už belaidžio įkrovimo stotelę ir „Bluetooth“ programėlę, kai „Seago SG – 507“ siūlo tokį paprastumą?“.



 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai (1)