TOP 10 naudingų daiktų iš Kinijos, pigiau nei 20 eurų: nuo ličio jonų baterijų universalaus kroviklio/iškroviklio, laiką bei temperatūrą rodančios pieštukinės iki šviesą atspindinčios juostos ir lankstaus pjūklo žygiams po gamtą (Video)  ()

Kartais iki pilnos laimės trūksta kokios nors smulkmenos. Gerai tai, kad mus džiugina apsipirkimas, o Kinijos rinkoje galima surasti visai nebrangių ir tikrai naudingų daiktų. Štai 20 įvairių įdomių daiktų, kurių kaina nesiekia nei 20 eurų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Sulankstomas griebtuvas

€15,48.

Žmogaus rankos yra įspūdingas evoliucijos kūrinys, tačiau ir jos turi trūkumų. Kartais negalima ko nors pasiekti, jei tas daiktas yra per aukštai ar labai siauroje vietoje. Šis sulankstomas 82 cm ilgio griebtuvas leis nuo aukščiausios lentynos pakelti skardines, nepasilenkiant surinkti šiukšles ar ištraukti už baldų užkritusius svarbius daiktus.

Šis griebtuvas gali būti sulankstomas, kad lengvai tilptų stalčiuje. Jo galva turi ir papildomų funkcijų. Visų pirma, čia yra LED elementas, kuris apšviečia ieškomą plotą (naudoja CR2032 bateriją). Čia taip pat yra kablys ir magnetas. Šis sulankstomas griebtuvas „Foldable Rotation Reacher Grabber“ kainuoja €15,48.

2. Multifunkcinė pieštukinė

€4,11 | 5 žvaigždutės iš 5.

Pieštukinės vis dar sutinkamos ant darbo stalų. Jos padeda išlaikyti tvarką tarp įvairių kanceliarinių įrankių. Ši pieštukinė daro kur kas daugiau, nes ji turi LCD ekraną, kuriame pamatysite laiką, datą, savaitės dieną ir temperatūrą.

Kartu ši pieštukinė pasitarnaus kaip žadintuvas, ji naudoja vieną 500 mAh CR2032 bateriją. Ši multifunkcinė pieštukinė kainuoja €4,11.

3. Virtuvės termometras TS-90

€8,21.

Kepant kepsnius ar įvairius konditerijos gaminius, labai žinoti kepinio temperatūrą. Dažnai ji nurodoma recepte, o jį sunku sekti nežinant tikrosios kepinio būklės. TS-90 yra patogus elektroninis virtuvės termometras su ilgu smailiu zondu.

Šis ilgas zondas gali būti pavojingas, todėl patogumo ir saugumo dėlei jis yra sulankstomas. TS-90 gali išmatuoti temperatūrą nuo -50 iki +300 laipsnių pagal Celsijų. Šis termometras kainuoja €8,21.

4. Priešgaisrinis audeklas

€14,72.

Ar žinojote, kad degančių riebalų nevalia gesinti vandeniu? O ar namuose turite gesintuvą? Tikriausiai, kad neturite. Todėl reikėtų pasirūpinti bent tokiu greitai ištraukiamu nedegiu audeklu.

Tokiu priešgaisriniu audeklu ugnis yra tiesiog uždusinama - ją reikia apkloti ir palaukti, kol ji nusilps. Galite rinktis iš trijų dydžių - 1 X 1 , 1,2 X 1,2 ir 1,5 X 1,5 m. Geriausia tai, kad šis audeklas yra patogiame laikiklyje, iš kurio gali būti labai greitai ištrauktas. Šis priešgaisrinis audeklas kainuoja €14,72.

5. Šviesą atspindinti juosta

€2,00 | 4,83 žvaigždutės iš 5.

Kelyje - svarbiausia saugumas. Tamsiu paros metu dažnai įvyksta įvairių eismo įvykių būtent dėl prasto matomumo. Savo daiktus ir aprangą galite paversti lengviau matomą paprasta šviesą atspindinčia juosta. Taip iš tolo pastebėsite kliūtis kieme, padailinsite savo kuprinę ar suteiksite geresnį matomumą kitiems daiktams.

Galite rinktis iš 6 skirtingų juostos spalvų, tačiau visos jos atlieka tą pačią funkciją - atspindi šviesą. Viename ritinėlyje yra 3 metrai vandeniui atsparios PVC juostos. Vienas toks ritinėlis kainuoja 2 eurus.

6. Vaikų pėdų matuoklis

€4,30 | 5 žvaigždutės iš 5.

Vaikai auga akyse. Tai, žinoma, gerai, tačiau greitai besikeičiantys jų kūnai apsunkina drabužių ir avalynės pirkimą. Šis pėdų matuoklis leidžia greitai įvertinti vaiko pėdos dydį ir avalynę išrinkti be paties vaiko tempimo į parduotuvę.

Ant šio matuoklio yra dvi skalės - viena pėdų dydį nurodo centimetrais, kita - nurodo kinų batų dydį. Šis vaikų pėdų matuoklis kainuoja €4,30.

7. Veržliarakčių rinkinys 12 viename

€23,32.

Yra įrankių, kuriuos privalo turėti kiekvienas. Veržliarakčiai neabejotinai yra tarp jų. Šiame rinkinyje yra terkšlė, ilgiklis ir 10 skirtingų veržliarakčio galvučių. Jų dydžiai parinkti pagal dažniausiai naudojamas veržles ir varžtus - rinkinyje rasite 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 17, 19 ir 21 mm galvutes.

Toks rinkinys yra toks naudingas, kad drąsiai galima sakyti, kad jis turėtų būti  kiekviename garaže ar automobilyje. Gerai tai, kad viskas yra sudėta į kompaktišką dėklą. Šis veržliarakčių rinkinys kainuoja €23,32.

8. Pirštų treniruoklis

€1,49.

Ar dar prisimenate, kaip visai neseniai stresą mažinantys žaislai buvo neįtikėtinai populiarūs? Jie niekur nedingo. Šis pirštų treniruoklis efektyviai mažina stresą ir kartu stiprina pirštus. Taigi, pirštais ką nors sugriebti vėliau bus lengviau.

Egzistuoja trys šio treniruoklio sunkumo lygiai - lengviausias yra šviesiausias, o sunkiausias - tamsios mėlynos spalvos. Šis treniruoklis iš esmės tėra elastingas silikonas, bet su juo malonu žaisti. Vidutinio sunkumo treniruoklis kainuoja €1,49.

9. Lankstus pjūklas

€3,98 | 4,65 žvaigždutės iš 5.

Vasara - geras laikas stovyklauti gamtoje. Vienas iš rūpesčių yra susikurti laužą, tačiau kartais surastos šakos būna per didelės. Nešis didelį ir sunkų pjūklą yra nepraktiška, o ir kirvis kuprinėje nėra labai patogus krovinys. Tam ir skirtas šis lankstus pjūklas.

Jis yra tarsi virvė su dviem rankenomis galuose. Pats pjūklas yra plieninis ir turi pakankamai agresyvius dantis, todėl pjauna greitai. Geriausia tai, kad jis sveria vos 145 gramus. Šis lankstus pjūklas kainuoja €3,98.

10. „Folomov A1“ ličio jonų baterijų kroviklis

€6,65 | 4,81 žvaigždutė iš 5.

Ličio jonų baterijos šiais laikais yra daugelyje belaidžių prietaisų. Jos dažnai turi specializuotus įkroviklius, tačiau egzistuoja ir universalių sprendimų. Šis „Folomov A1“ kroviklis gali per USB jungti įkrauti vieną 3,7 V bateriją - tinka 26650, 25500, 22650, 18700, 18650, 18500,18490, 18350 ir daugybė kitų standartų baterijų.

„Folomov A1“ gali ne tik įkrauti bateriją, bet ir ją iškrauti - pasitarnauti kaip išorinė baterija. Prie elemento šis prietaisas prisijungia magnetiniais elektrodais. „Folomov A1“ ličio jonų baterijų kroviklis kainuoja €6,65.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(15)
(-2)

Komentarai ()