Pabandė iš smalsumo, o dabar naudojasi visa šeima: skelbiama 33% nuolaida itin gerai vertinamam „Leravan Mi Home“ TENS masažuokliui (Video)  ()

Po sunkios darbo dienos norisi atsipalaiduoti. Kartais skauda raumenis ir taip norisi masažo. „Leravan Mi Home“ yra labai kompaktiškas mobilus masažuoklis, veikiantis transkutaninio elektrostimuliavimo pagrindu. Jį galima naudoti visur - ir namie, ir darbe, ir sportuojant. Geriausia tai, kad jis yra visai nebrangus ir veiksmingas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Transkutaninis elektrostimuliavimas (TENS) – tai medicinoje plačiai taikomas elektrostimuliacijos metodas, kuomet ant odos priklijuoti elektrodai siunčia labai silpnus elektros signalus ir taip stimuliuoja nervus.
  • TENS padeda atpalaiduoti įsitempusius raumenis, malšina skausmą ir netgi skatina endorfino išsiskyrimą.
  • „Leravan Mi Home“ yra itin kompaktiškas TENS masažuoklis, vienu metu veikiantis tik vieną sritį. Todėl jis saugus, lengvas ir paprastas naudoti.
  • „Leravan Mi Home“ turi 5 skirtingus režimus ir 10 intensyvumo laipsnių.
  • Rekomenduojamas masažo laikas – 15 minučių.
  • „Leravan Mi Home“  baterijos pakaks maždaug savaitei, jei kasdien atliksite 15 minučių masažą.
  • Baterija pilnai įkraunama per USB jungtį per 2,5 valandas.
  • Keičiami elektrodai susidėvi per maždaug 50 sesijų.
  • „Leravan Mi Home“ sveria 14 gramų ir gali būti nešiojamas sportuojant.

Kaina

Mūsų gyvenimo ritmas yra toks, kad dažnai pamirštame pasirūpinti savimi. O juk kartais skaudančiam kaklui, nugarai ar raumenims taip reikia paprasčiausio masažo. „Xiaomi“ siūlo tokį masažuoklį, kuris jums padės, nors pats net neturi judančių dalių.

Transkutaninis elektrostimuliavimas - tai medicinoje plačiai taikomas nervų stimuliavimo metodas. Trumpi, nestiprūs elektros impulsai veikia po oda ir raumenyse esančius nervus.

Ši technologija, sutrumpintai vadinama TENS, yra dažnas mokslinės polemikos objektas. Ne visi specialistai sutinka, kad TENS gali numalšinti nugaros ar kaklo skausmą, kiti nemano, kad trumpi elektros impulsai apskritai gali suteikti kokį nors pagerėjimą.

Visgi, daugybė žmonių, įsigijusių paprastus TENS prietaisus, teigia, kad jiems jie labai padėjo, o ir profesionalioje medicinoje jie naudojami gimdyvių skausmui sumažinti ir net odontologijoje. Tokių pat atsiliepimų nestiga ir prie šio „Xiaomi“ masažuoklio - apžvalgose teigiama, kad dirbant sėdimą darbą ir jį uždėjus ant nugaros, jau po 15 min. pasijaučia sumažėjusi nugaros įtampa. 

TENS impulsai yra labai silpni ir joks pašalinis poveikis nėra pastebėtas, tačiau vis tiek šiuos prietaisus reikėtų naudoti atsargiai.

„Leravan Mi Home“ yra kompaktiškas TENS masažuoklis, kurį naudoti labai paprasta. Tereikia jį priklijuoti prie norimos raumenų grupės ir įjungti vieno mygtuko paspaudimu.

„Xiaomi Mi Home Electrical TENS Pulse Therapy Massage Machine“ yra kontroliuojamas vos pora mygtukų. Trumpi paspaudimai leis pereiti nuo vieno režimo prie kito. Režimai skiriasi impulsų stiprumu ir dažniu. Pavyzdžiui, jei norite atsipalaiduoti, pasirinkite masažo režimą, kuris trumpus, švelnius impulsus keis greitesniais ir stipresniais.

Jei norite greitai numalšinti skausmą - jums padės automatinis ar paspaudimų režimas - abu jie veikia trumpais ritmiškais impulsais. Tuomet tereikia pasirinkti vieną iš dešimties intensyvumo lygių.

Galite pasirinkti vieną iš 10 intensyvumo lygių ar 5 režimų:

  • automatinio,
  • masažo,
  • spaudimo,
  • tapšnojimo, 
  • minkymo.

„Leravan Mi Home“ per gelinius elektrodus paleidžia trumpus ir pakankamai silpnus elektros impulsus, kurie stimuliuoja nervus, atpalaiduoja įsitempusius raumenis ir malšina skausmą.

„Xiaomi“ pataria šį masažuoklį dėti ant skaudančio kaklo, nugaros bei raumenų. Gelinis pagrindas užtikrins, kad masažuoklis patikimai prikibs prie odos - galėsite išeiti pasivaikščioti ar be rūpesčių vartytis lovoje.

„Leravan Mi Home“  baterijos pakaks maždaug 7 tokioms 15 minučių sesijoms, o vėliau jį reikės 2,5 valandas įkrauti prijungus USB laidą. Intensyvios priežiūros šiam įrenginiui tikrai nereikia.

„Leravan Mi Home“ sveria vos 14 gramų ir prilimpa labai patikimai. Taigi, jį galite dėvėti ir dirbdami dienos darbus ar sportuodami. Laikui bėgant elektrodai praras savo lipnumą – tai turėtų nutikti maždaug po 50 kartų. Rekomenduojama vienai masažo sesijai skirti 15 minučių – tuomet įrenginį galima perkelti ant kitos raumenų zonos.

Gamintojas rekomenduoja „Leravan Mi Home“ naudoti ant skaudančio kaklo, nugaros, raumenų, kurie skauda po įtemptos fizinės veiklos. TENS technologija yra visiškai saugi, tačiau dėl viso pikto šio masažuoklio nereikėtų klijuoti arti širdies, ant galvos ar kvėpavimo takų. Jis nerekomenduojamas ir nėščiosioms.

„Leravan Mi Home“ yra puikus TENS masažuoklis per 15 minučių pagerinantis dieną. Nieko keisto, kad jį taip palankiai vertina pirkėjai.

Vertinimai

Kai kurie žmonės nejaučia jokio pagerėjimo po TENS terapijos ir dėl to yra labai skeptiški. Kai kurie medikai mano, kad TENS veiksmingumas apskritai yra pagrįstas tik placebo efektu. Tuo tarpu kiti tyrimai rodo, kad TENS gali sumažinti net migrenos simptomus. Daugybė žmonių teigia, kad jiems TENS terapija padeda, tačiau panašu, kad viskas priklauso ir nuo skausmo priežasties, elektros impulsų intensyvumo, terapijos laiko ir kitų faktorių.

Medikų bendruomenė sutinka, kad TENS technologija yra saugi ir šalutinio poveikio sukelti neturėtų. Visgi, kai kurių saugumo priemonių reikėtų imtis. Visų pirma, jei reguliariai naudojate TENS ir dėl tos pačios priežasties kreipėtės į gydytojus, turite jiems pasakyti apie naudojamą įrenginį.

Gydytojo rekomendacijoms visada reikėtų teikti pirmenybę. Taip pat negalima elektrodų klijuoti ant akių, smilkinių, priekinės kaklo dalies, arti širdies, ant žaizdų. Jei tik pajutote, kad prietaisas kelia skausmą, terapiją reikėtų nutraukti. Reikėtų vengti naudoti TENS nėštumo metu bei nešiojant medicininius prietaisus (pavyzdžiui, širdies stimuliatorių).

Jei jums skauda raumenis ar sąnarius, TENS technologiją iš tikrųjų galite išbandyti, tik atsargiai ir skirkite dėmesio savijautai - jei simptomai gerėja, vadinasi jums veikia teigiamai. Jei negerėja ar dar blogiau - skausmas didėja, reikėtų nedelsiant sustoti - bandyti kitą vietą arba keisti režimą.

Apie „Leravan Mi Home“ yra labai daug itin gerų atsiliepimų.

„Leravan Mi Home“ Gearbest.com portale turi surinkęs 4,86 žvaigždutes iš 5 (711 pirkėjų įvertinimų). Štai ką keletas iš jų galėjo pasakyti:

Marco – „Šis masažuoklis yra labai mažas ir mobilus, tačiau koks galingas! Galima pasirinkti pulsavimo režimą tiesiog spaudžiant mygtuką ant įrenginio korpuso. Galima padidinti ar sumažinti intensyvumą vos keliais paspaudimais. Gražus dizainas, o medžiagos atrodo labai kokybiškai. Net pakuotė atrodė gražiai“.

IOANNIS – „Įsigijau šį masažuoklį prieš du mėnesius. Jis pigus, bet kaip puikiai veikia! Daugiausia jį naudoju rankoms, kojoms ir nugarai, bet ir kitiems raumenims. Masažas yra malonus, o kitą dieną skausmas jau būna dingęs. Labai gera baterija ir puikiai parinkti režimai“.

Roman – „Labai paprastas ir efektyvus masažuoklis. Jis iš esmės teikia fizioterapinį poveikį. Patiko ir tai, kad jis buvo supakuotas į kokybišką pakuotę. Aišku, prieš naudojant pirmą kartą jį reikia įkrauti. Instrukcijos yra tik kiniškos, o ir kištuko įkrovimui pakuotėje nebuvo, bet įrenginys yra toks paprastas, kad tai tik menki trūkumai“.

Dave Wilson – „Dar vienas geras „Xiaomi“ produktas. Kokybiškoje pakuotėje yra pats įrenginys, elektrodai, patogus maišelis ir keli kiti daiktai. Pradėti naudoti „Leravan Mi Home“ yra labai lengva. Masažuoklis turi 5 režimus ir intensyvumo nustatymo funkciją. Tai yra labai geras įrenginys už puikią kainą, tikrai rekomenduoju“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(5)
(-3)

Komentarai ()