Perkamiausias automobilinis stiprintuvas iš Kinijos - su FM radiju, kortelių skaitytuvu, USB, o kaina - juokinga (Video)  (0)

Automobilinis audio stiprintuvas yra tiesiog būtina audiofilo automobilio įrangos dalis. Šis įrenginys sustiprina palyginti silpnus radijo ir grotuvų signalus, kad šiuos galėtų groti galingos kolonėlės. HY-3006 yra palyginti nedidelis automobilinis stiprintuvas, tačiau jis yra labai pigus ir pats perkamiausias Gearbest.com portale.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

HY-3006 - tai keturių kanalų audio stiprintuvas, naudojantis įprastą 12 V įtampą. Šis įrenginys yra sukurtas automobiliams, tačiau sėkmingai gali būti naudojamas ir kelionėse motociklu ar tiesiog namuose. Aliumininis korpusas yra sukurtas taip, kad įrenginio elektronika neįkaistų, o kartu suteikia stiprumo. Gerai tai, kad HY-3006 yra labai kompaktiškas - jo išmatavimai siekia 16,5 x 8,5 x 4,7 cm.

Aišku, ne stiprintuvo išvaizda yra svarbiausia. HY-3006 turi atskirus aukštų ir žemų dažnių valdymo jungiklius bei mygtukus perjungti dainai, jai sustabdyti ar paleisti bei pakeisti įvesties šaltiniui. O šaltinių gali būti įvairių.

HY-3006 gali groti įvairiai gaunamą muziką. Prie šio stiprintuvo per įprastą kairės ir dešinės pusės STEREO audio įvestį galima prijungti įprastas automobilines magnetolas. HY-3006 taip pat turi kortelių skaitytuvą ir USB lizdą. Į įrenginį integruotas ir FM radijas (87.5 - 108MHz), todėl prie galinės panelės yra pritvirtinta ir antena.

Iš viso HY-3006 turi keturias išvestis (po dvi dešines ir kaires), šiam stiprintuvui tinka 4-16 omų varžos kolonėlės. Išvesties galia - 20 W - tai pakankamai standartinis dydis nedideliems automobiliniams stiprintuvams. Na, o signalo santykis su triukšmu yra 85 dB. Tai reiškia, kad papildomo triukšmo, kurį skleidžia elektroniniai audio sistemos komponentai, tikriausiai nebus girdėti.

HY-3006 paprastumas reiškia, kad šį stiprintuvą automobilyje bus labai lengva įrengti - tam nereikia labai gero elektronikos supratimo. HY-3006 kainuoja €14,59.

Šiuo metu vidutinis HY-3006 pirkėjų įvertinimas yra 4,83 žvaigždutės iš 5. Pirkėjai pastebi daug įrenginio privalumų. Nikola pastebėjo, kad šis stiprintuvas groja garsiai, gerai ir pasižymi stipriais žemais dažniais. O Dimitris džiaugėsi, kad naudojant 12 V adapterį šį stiprintuvą galima naudoti ir namie, jį įmanoma prijungti ir prie nešiojamo kompiuterio.

HY-3006 puikiai tinka ir garažo audio sistemai

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(16)
(2)

Komentarai (0)