Sausoms ir karštoms vasaroms tai geriau už bet kokį ventiliatorių? Vandeniu užpildomas oro aušintuvas, kuris kambario orą ne tik vėsina, bet ir valo, ir drėkina (Video)  (4)

Dabar vasara ir greitai temperatūra pasieks daugeliui nepatinkančias aukštumas. Įprasti ventiliatoriai suteikia nedaug gaivos - jie tik cirkuliuoja tą patį įkaitusį orą. Kondicionieriai, žinoma, yra gera išeitis, tačiau jie yra labai brangūs ir dideli. Šis „Arctic Air“ oro vėsintuvas yra puiki alternatyva - jis naudoja nedaug elektros energijos ir efektyviai atvėsina nedideles patalpas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naudotis „Arctic Air“ yra labai paprasta. Tereikia jį prijungti prie maitinimo šaltinio (tai gali būti ir USB lizdas) ir 750 ml talpą pripildyti vandeniu iš čiaupo. Tada reikės palaukti tris minutes ir galėsite ventiliatorių įjungti. Šis įrenginys orą aušina skysčiu - šiltas oras cirkuliuojamas per šlapią filtrą, kuris jį atvėsina ir lėtai garina vandenį. Taigi, oras yra ne tik vėsinamas, bet ir valomas, ir drėkinamas.

Šis oro vėsintuvas sveria vos 800 gramų, jo išmatavimai - 16 x 16 x 17 cm. Taigi, jis suras sau vietą ir jūsų darbo kambaryje, ir svetainėje, ir garaže, ir kitose vietose. Galite jį palikti įjungtą ir naktį - „Arctic Air“ skleidžiamas triukšmas nesiekia nei 68 dB, todėl užmigti tikrai pavyks.

Pilna vandens talpa išgaruos per maždaug 6-8 valandas. Galima rinktis vieną iš trijų ventiliatoriaus sukimosi greičių, tačiau net lėčiausias iš jų užtikrins malonią vėsą kambaryje. Tačiau ir tai dar ne viskas - „Arctic Air“ taip pat yra spalvotas šviestuvas.

„Arctic Air“ korpusas šviečia įvairiomis spalvomis. Iš viso jų yra 7. Galima pasirinkti, ar norite, kad spalvos tiesiog paeiliui keistųsi, ar visą laiką šviestų viena iš jų. Aišku, šviesa nėra labai ryški, tačiau ji gali būti panaudota nuotaikai kurti ar kaip naktinis šviestuvas.

„Arctic Air“ yra tarsi mažytis nešiojamas kondicionierius. Jis sunaudoja visai mažai energijos ir gali veikti įvairiuose kambariuose. „Arctic Air“ šiuo metu taikoma 31 % nuolaida, įrenginys kainuoja €26,96.

„Arctic Air“ oro vėsintuvo pristatymas video siužete

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(59)
(50)
(9)

Komentarai (4)