Itin retas atvejis: pigi uodų gaudyklė, kuri neturi nei vieno neigiamo pirkėjų vertinimo  (7)

Uodai jau pradeda erzinti. Tai vyksta kasmet, tačiau prie uodų puolimo neįmanoma įprasti. Būtų gerai, jei kambaryje stovėtų kas nors, kas uodus viliotų labiau nei jūsų kūnas, tiesa? Tam ir skirtas šis puikiai pirkėjų vertinamas uodų naikintojas HNW - 018.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geras uodų naikintojas turi pasižymėti keliais esminiais bruožais: būti kiek įmanoma švaresnis, nekenkti naminiams gyvūnams ir vaikams, netrukdyti poilsiui ir būti pakankamai patogus ir funkcionalus. 

HNW - 018 - tai spąstai uodams. Šis uodų naikintojas kraujasiurbius vilioja mėlyna šviesa, o tada susiurbia nedideliu ventiliatoriumi. Uodai lieka įkalinti specialioje talpykloje įrenginio apačioje, todėl šį prietaisą labai lengva išvalyti - lengviau nei tuos, kurie uodus iškepa elektros srove.

HNW - 018, žinoma, nekenkia vaikams ir augintiniams. Jis neskleidžia jokio kvapo, nuodų ar žalingų spindulių. Ta melsva šviesa yra gana blanki ir tikriausiai net netrukdys miegoti. Aišku, prie pat lovos nereikėtų turėti jokių mėlynai šviečiančių daiktų (įskaitant išmaniuosius telefonus), tačiau šviesa iš tiesų nėra labai ryški.

HNW - 018 poilsiui nekenkia ir todėl, kad yra pakankamai tylūs. Minėtas ventiliatorius uodams pagauti skleidžia vos 35 dB garsą, todėl jo net nepastebėsite. Aišku, ir sugauti uodai jau nebezys.

Galiausiai, HNW - 018 yra labai lengvai naudojamas, nes šis prietaisas yra maitinamas USB laidu. Tai reiškia, kad HNW - 018 galite prijungti ir prie kompiuterio darbo kambaryje, ir prie įprasto telefono įkroviklio, ir netgi išorinės baterijos. Taigi, HNW - 018 gali būti naudojamas bet kuriame kambaryje ar netgi verandoje. 

Updų gaudyklių sukurta begalė, tačiau tik nedaugelis jų iš tikro veikia. Veikia ar neveikia, geriausiai parodo pirkėjų atsiliepimai. HNW - 018 išskirtinis tuo, kad yra puikiai vertinamas pirkėjų ir pasak jų, tikrai veikia.

Gearbest parduotuvėje įrenginį aprašė jau 8 pirkėjai ir visi vienbalsiai pateikė maksimalų įvertinimą - 5 balus iš 5. Žinoma, daugėjant vertinimų kiekiui paaiškės ir kažkokie jo trūkumai, bet panašu, pačios esmės tai neturėtų pakeisti - daiktas tikrai gaudo uodus.

HNW - 018 kainuoja €12,69, galima rinktis iš baltos ar juodos spalvos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(57)
(54)
(3)

Komentarai (7)