Išskirtinai stilinga apyrankė, kurią galite nešioti ir vilkėdami kostiumą, ir bėgiodami parke: tikros odos dirželis, didelis OLED ekranas, nerūdijančio plieno rėmelis ir galybė funkcijų už labai mažą kainą  ()

Daugelis išmaniųjų apyrankių turi vieną trūkumą - jos dera tik prie sportinės aprangos. Žinoma, dažniausios jos ir yra nešiojamos sportuojant, tačiau juk kai kurios apyrankės yra sukurtos stebėti fiziniam aktyvumui visą dieną ir net analizuoti miego ritmus. Ši CK11S dera prie visko, yra atspari aplinkos poveikiui, o funkcionalumu sugėdintų ir kai kuriuos išmaniuosius laikrodžius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

CK11S yra išties stilingas įrenginys. Ši apyrankė yra viena iš nedaugelio turinti tikros odos apyrankę su tradicine laikrodžio sagtimi. CK11S turi didelį OLED ekraną, kuris yra pakankamai raiškus - jame galėsite perskaityti ir žinutes. Aplink ekraną - gražus nerūdijančio plieno rėmelis, puikiai derantis prie sagties. Pats apyrankės korpusas yra nelaidus vandeniui ir dulkėms - atitinka IP67 standartą.

Tačiau CK11S išvaizda nėra vienintelis privalumas. Ši išmanioji apyrankė turi šešių ašių akselerometrą, magnetinę įkrovimo sistemą ir 110 mAh bateriją. Ji įkraunama vos per 1,5 valandos, tačiau patikimai tarnauja net 5 dienas.

Ši išmanioji apyrankė gali nuveikti viską, ko iš jos galima tikėtis. Ji skaičiuos jūsų žingsnius ir nubėgtą atstumą, primins pajudėti, išmatuos jūsų širdies ritmą, stebės miego ritmus, o ryte pažadins. Tačiau CK11S gali kur kas daugiau - ji taip pat išmatuos deguonies koncentraciją kraujyje, leis perskaityti į telefoną gautas žinutes ir net informuos apie orus. Visos funkcijos valdomos vienu liečiamu mygtuku po ekranu.

CK11S yra kokybiškas laikrodis, kurį galite nešioti ir vilkėdami kostiumą, ir bėgiodami parke. Tačiau ši apyrankė vilioja ne tik išvaizda ir kokybiškomis medžiagomis, bet ir kaina. 

CK11S kainuoja €18,55 - gerokai mažiau nei žinomų gamintojų įrenginiai.

Palyginimui, populiarioji „Xiaomi Mi Band 2“ kainuoja €29,37, o plaukiojimo režimą turinti „Huawei Honor Band 3“ - €32,49. Abu šie įrenginiai turi mažesnes baterijas ir paprastas termoplastiko apyrankes, tačiau siūlo kiek kitokias funkcijas (jais galite pasidomėti paspaudę čia).

CK11S yra puiki, patikima ir nebrangi apyrankė. Vienintelis jos trūkumas yra tai, kad ji dar nėra tokia garsi, kaip artimiausi konkurentai, todėl trūksta pirkėjų atsiliepimų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(17)
(2)
(15)

Komentarai ()