Beveik idealus pasiūlymas iš Kinijos - vienas geriausiai vertinamų dronų pradedantiesiems atpigintas iki 10€ (Video)  ()

Mėgėjiški bepiločiai orlaiviai šiais laikais yra labai populiarūs. Išmokti juos valdyti nori vis daugiau žmonių, tačiau dronai gali būti ir labai brangūs. Todėl rinkoje vis daugėja pradedantiesiems skirtų dronų. Šis „S9 Micro“ telpa kišenėje, gali atlikti akrobatinius triukus, išlaiko savo poziciją ore ir netgi sugrįžta vieno mygtuko paspaudimu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„S9 Micro“ dronas yra išskirtinai lengvai pilotuojamas. Jis gali ore atlikti kilpą, skrisi visomis kryptimis ir net išlaikyti savo aukštį. Kitaip tariant, nuspaudus mygtuką „S9 Micro“ tarsi sustingsta ore ir nekeičia savo padėties tol, kol jam nepaliepiate. Gerai ir tai, kad šis dronas įsimena pradžios tašką ir į jį gali savarankiškai sugrįžti.

Bene didžiausias „S9 Micro“ privalumas yra jo nedidelis dydis. Išlankstyto drono matmenys tėra 9 x 7 x 3 cm, o sulankstyto - 6,2 x 4,9 x 3 cm. „S9 Micro“ sveria tik 150 g. Taigi, jis ne tik telpa delne, bet ir kišenėje. Mažas svoris ir išmatavimai, žinoma, reiškia, kad šis dronas nėra tinkamas skraidyti prastu oru - jį per daug blaško vėjas. Tačiau tinkamomis sąlygomis jis yra lengvai valdomas, o jo neįprastai mažas dydis tik skatina jį pasiimti su savimi į gamtą.

Teoriškai „S9 Micro“ nuo piloto gali nutolti net per 50 metrų atstumą, tačiau jis geriausiai valdomas, kuomet yra arčiau - maždaug iki 30 metrų.

Valdymui reikalingas išmanusis telefonas su programėle. Gerai ir tai, kad pakuotėje rasite ir keturis atsarginius propelerius - jei bandysite „S9 Micro“ paskraidinti namuose, tikėtina, kad atsarginių propelerių tikrai prireiks.

Verta pastebėti, kad tai vienas iš geriausiai vertinamų šios kategorijos dronų - pirkėjai jį vertina vidutiniškai 4,86 žvaigždutėmis iš 5 galimų. 

Be to, „S9 Micro“ siūlomas su mėlynu, geltonu, raudonu ir baltu korpusu ir dviejų skirtingų modifikacijų.

Bazinė modifikacija neturi kameros, tad tai pilnai lenktyninis dronas, skirtas išmokti pilotuoti tokias skraidykles ir atlikti įvairiausius akrobatinius triukus. Bazinės versijos kaina yra labai gera - „S9 Micro Foldable RC Drone - RTF -  STANDARD VERSION“ su 19% nuolaida kainuoja vos 10€ ir už tokią kainą tikėtis geresnio drono yra praktiškai nerealu. 

Patobulinta „S9 Micro“ drono versija turi kamerą ir specialų „Altitude Hold“ režimą - jis leidžia užfiksuoti droną reikiame aukštyje, kad darant nuotrauką pranyktų skrydžio vibracijos. Tačiau reikia turėti omenyje, kad „S9 Micro“ nėra skirtas filmavimui - juo įspūdingų vaizdo įrašų tikrai nesukursite. Tačiau 0,3 megapikselių kameros pakaks iš aukščiau apžvelgti teritoriją arba tiesiog padaryti nuotraukų iš paukščių skrydžio. „S9 Micro Foldable RC Drone - RTF  -  WIFI FPV 0.3MP CAMERA + ALTITUDE HOLD“ su 18% nuolaida dabar kainuoja €22,55.

Kurią versiją pasirinkti? Turėkite omenyje, kad šis dronas yra skirtas pačiam pilotavimo malonumui patirti, o ne filmams kurti, tad versija su kamera bus ribotų galimybių. Labiausiai tikėtina, kad daugiausia iš jos naudos bus nuotraukų darymui, o ne filmavimui. Ar tai svarbu, ar ne, spręsti asmeniškai. 

„S9 Micro“ turi 220 mAh bateriją, kurios turėtų pakakti 6-7 skrydžio minutėms, geromis oro sąlygomis iki 10 min.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(4)
(7)

Komentarai ()