Geekbuying skelbiamos nuolaidos dronams net iki 65%: profesionalams skirtas „DJI Mavic“, geriausią kainos ir kokybės santykį turintis „Hubsan X4 H501S“ ir itin mažas „DJI Tello“ (Video)  (2)

Pasižiūrėjus pro langą atrodo, kad jau nebe pavasaris, o vasara. Taip šilta ir gražu, kad kambaryje neįmanoma ramiai išbūti – prie to dar prisideda ne tik gražus oras, bet niekaip šildymo sezono nenorintys baigti ir vis čirškiantys radiatoriai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokiu puikiu oru lauke ypač smagu aktyviai pramogauti. Ir tam tikrai nereikia kažko ypatingo: kokybiškas dronas gali užtikrinti nuostabų laisvalaikio praleidimo būdą.

Dronų yra išties įvairių – tiek kainos atžvilgiu, tiek ir jų funkcijų gausa. Tačiau kas vieniems gali būti itin svarbu, kitiems tai tik papildomų pinigų išmetimas į balą. Tad internetinė Geekbuying.com parduotuvė paruošė nuolaidas net trims skirtingiems dronams ir teigia, kad iš šių trijų pasiūlymų sau tinkamiausią ras visi.

„DJI Mavic“ dronas su 28% nuolaida iš Vokietijos sandėlio

Na pasižiūrėkime ar tikrai. Pirmasis jų pasiūlymas yra „DJI Mavic“ dronas. Jis su 28 % nuolaida kainuos 733 eurus ir bus atsiųstas iš Vokietijos sandėlio. Taip, kaina yra ganėtinai nemaža, tačiau ir dronas nėra eilinis.

„DJI Mavic“ dronas yra itin patogus nešiotis ir transportuoti su savimi, kad ir kur bekeliautumėte. Turi 3 ašių gimbalą, kurio kampinis vibracijos intervalas sumažintas iki 0,005 laispnio. Dėl naudojamų naujausių technologijų šis dronas užtikrina stabilius ir aukščiausios kokybės vaizdo kadrus.

Be horizontalaus, vertikalaus ir 180 laipsnių panoraminio vaizdo, „DJI Mavic“ dronas per 8 sekundes sudeda 25 kadrus į vieną ir tokiu būdu sukuria krištolo skaidrumo 32 MP sferinį panoraminį vaizdą. Į šiuos vaizdus galima pasižvalgyti su DJI Google akiniais.

Drone įmontuotas 1/2.312 MP CMOS jutiklis su f/2.8 objektyvu, kurio 35 mm ekvivalentinis židinio nuotolis yra 22 mm, tad galima daryti aukštos HDR kokybės nuotraukas ir 4K vaizdo įrašus. Taip pat palaiko „SlowMotion“ 1080p 120 fps vaizdo įrašymą.

Palaiko „QuickShot“, „ActiveTrack“, „SmartCapture“, „TapFly“ skrydžio režimus. „DJI Mavic“ dronas turi talpius ličio jonų akumuliatorius, todėl užtikrinamas 21 minutės skrydžio laikas.

Jis palaiko Wi-Fi 2.4/5.8 GHz ryšius bei GPS ir GLONASS. Dronas turi 8 GB vidinės atminties, kurią galima praplėsti su papildoma atminties kortele. Žinoma, visą informaciją greitai galima perkelti dėl drone esančios USB 3.0 C-tipo jungties.

„Hubsan X4 H501S“ dronas su 65 % nuolaida

Žinoma, jei norisi drono, tačiau negalite ar nenori sau leisti  733 eurų išlaidų, verta atkreipti dėmesį į kitą Geekbuying.com pasiūlymą, tai „Hubsan X4 H501S“ droną. Jam taikoma net 65 % nuolaida ir jis dabar kainuoja 167 eurus.

Jis turi 1080p HD kamerą, GPS siųstuvą, „sek mane“ funkciją ir paspaudus vieną mygtuką sugrįš namo.

Baterijos užteks 20 minučių skrydžiui, su juo galima skraidyti tiek patalpose, tiek ir lauke. Įspėja dėl žemos įtampos ir turi akumuliatoriaus apsaugą. Aprūpintas šviesos diodais, todėl galima skraidyti ir nakties metu. Palaiko Wi-Fi 2.4/5.8 GHz ryšius, o bateriją įkrausite per 150 minučių.

„DJI Tello“ dronas su 27 % nuolaida

Ir jei nei vienas iš šių dviejų dronų nesudomino, yra ir dar vienas Geekbuying pasiūlymas – „DJI Tello“ dronas, kuris su 27 % nuolaida kainuoja 90 eurų.

„DJI Tello“ dronas yra itin lengvas ir sveria vos 80 gramų, čia jau skaičiuojant su propeleriais ir baterija. Palaiko Wi-Fi 2.4 GHz ryšį, o įkraunamas per micro-USB lizdą.

Maksimalus greitis siekia 8 m/s ir nenutolsta toliau kaip iki 100 metrų. Baterijos energijos užtenka 13 minučių skrydžiui. Puikiai tinkamas naudoti ir patalpose, tereikia jį mestelti į orą ir jis pradeda sklęsti.

Daro 5 MP (2592 x 1936) nuotraukas bei HD 720p vaizdo įrašus. Yra aprūpintas Intel 14-kos branduolių procesoriumi, tad šis mažylis gali tapti išties puikiu kokybiškų pramogų palydovu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(1)
(6)

Komentarai (2)