6 dovanos „Žvaigždžių karų“ gerbėjams - nuo pigiausio raktų pakabuko iki tikrų tikriausio „Millennium Falcon“ drono  ()

„Žvaigždžių karų“ saga turi daugybę gerbėjų visame pasaulyje. Jų tiek daug, kad beveik galime garantuoti, kad ir tarp jūsų draugų yra žmonių, kurie puikiai išmano šią fantastinių filmų seriją. O galbūt ji patinka jums? Bet kuriuo atveju, siūlome jums pasidomėti 6 įdomiais ir pigiais produktais iš Kinijos, sukurtais turint omenyje „Žvaigždžių karų“ gerbėjus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Yodos raktų pakabukas

Yoda - vienas seniausių ir garsiausių „Žvaigždžių karų“ personažų. Išmintimi pagarsėjęs taikos sergėtojas ir džedajų mokytojas visiems laikams tapo visos sagos simboliu. Jis, kaip tikriausiai žinote, mirė sulaukęs 900 metų, nors kai kurie fanai ginčijasi, kad jis nemirė, o tik perėjo į kitą egzistavimo būseną.

Yodos raktų pakabukas yra puiki pigi dovana ar mielas žaislas kiekvienam „Žvaigždžių karų“ gerbėjui. Tai - paprasta ABS plastiko figūrėlė, kurios akys užsidega paspaudus mygtuką. Praktinio panaudojimo šio raktų pakabuko šviesai labai ieškoti nereikėtų, nors galima įsivaizduoti, kad ši blanki šviesa apšviestų, tarkim, spyną.

Yoda raktų pakabukas kainuoja vos €1,26. Siuntimas nekainuos, o kartu gausite ir bateriją.

2. Darto Veiderio lempa

Dartas Veideris - kitas epopėjos personažas, šįkart - blogietis. Iš tikrųjų, šis personažas buvo toks geras fantastinių filmų blogiukas, kad išgarsėjo lygiai taip pat kaip ir teigiami „Žvaigždžių karų“ personažai ir turi nemažai fanų. Prieš panirdamas į tamsą ir blogį, Dartas Veideris siekė didesnio gėrio, todėl kai kurie epopėjos gerbėjai jį laiko tragiškuoju geriečiu - nesėkmingu didvyriu, kuris puolė į tamsiąją pusę.

O tai - Darto Veiderio formos lempa. Ši dekoracija praktinės paskirties neturi, nebent koks nors vaikas bijo tamsos ir blausi LED šviesa jį nuramins. Galima rinktis iš kelių nustatymų ir kelių šviesos spalvų. Ši ABS plastiko ir akrilo Darto Veiderio dekoracija kainuoja  €6,69.

3. „Millennium Falcon“ 3D dėlionė

„Millennium Falcon“ - tai erdvėlaivis iš „Žvaigždžių karų“, kuriam komandavo pats Han Solo. Tai - bene geriausiai atpažįstama tarpgalaktinė transporto priemonė visoje kino istorijoje. Pabuvoti jos viduje svajojo visa vaikų karta. Tai, aišku, neįmanoma, bet bent jau stalą pasipuošti mažyte erdvėlaivio kopija galima.

„Millennium Falcon“ 3D dėlionė yra metalinė, atsiunčiama plokščiame įpakavime. Ją surinkti galima ir be papildomų įrankių, tačiau mažas detales lengviau sukioti ir lankstyti pasitelkus kokias nors smulkias reples. Ši dėlionė labai patiks vaikams ir suaugusiems epopėjos gerbėjams. „Millennium Falcon“ 3D dėlionė kainuoja €4,17, tačiau juk jos negana, jei norite pasijusti erdvėlaivio šeimininkais.

4. „Millennium Falcon“ dronas

Nors įžengti į erdvėlaivio vidų negalite, jums niekas nesutrukdys tapti šio „Millennium Falcon“ pilotu. Tai - dronas pradedantiesiems. Ką tai reiškia? Juo negalima žaisti kuomet blogas oras, o ir baterijos pakaks tik 5-8 skrydžio minutėms. Visgi, tai gana smagus žaislas, galintis apsiversti ore, atlikti įvairius manevrus, skristi maždaug 50 metrų nuotoliu nuo piloto ir demonstruoti savo šviesos efektus.

Tai - lengvas dronas, kurį valdysite rankos judesiais. Delne reikia laikysi „Millennium Falcon“ drono pultelį ir judinti ranką - dronas paklus jūsų judesiams ir atliks visus manevrus, kurių paprašysite. Šis žaislas kainuoja kiek daugiau nei 76 eurus.

5. „Mirties žvaigždės“ lempa

„Mirties žvaigždė“ - didžiulė kosminė stotis, kurioje dirbo bent 1,7 milijonai karių ir 400 tūkstančių robotų. Bent 100 km skersmens stotis buvo labai sudėtinga konstrukcija, nors kino kūrėjai jai išskirtinai daug detalių nesuteikė. Visgi, buvo malonu matyti statybų scenas ir, aišku, sprogimą.

„Mirties žvaigždės“ lempa yra panaši dekoracija į prieš tai paminėta Darto Veiderio lempa ir veikia ji taip pat. Galite nustatyti šviesos spalvą, o pati lempa yra maitinama USB laidu. „Mirties žvaigždės“ dekoracija kainuoja tiek pat kiek ir Darto Veiderio lempa - €6.69.

6. R2-D2 ledo kubelių formelė

„Žvaigždžių karuose“ buvo keli legendiniai robotai, R2-D2 buvo vienas iš jų. Tai - nedidelis ratuotas robotas, padėjęs ne vienam sagos personažui. R2-D2 forma atsitiktinai visai neblogai tinka ir maistui gaminti, pavyzdžiui, ledo ar desertų formelėms.

Šioje silikoninėje formelėje vienu metu galima pagaminti keturias mažas R2-D2 puseles ir vieną didelę. Pagrindinė šios formelęs paskirtis - ledo kubelių gaminimas, tačiau ją galima panaudoti ir kitiems desertams. Ši formelė kainuoja €7,32.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()