Naujos kartos „Leravan“ kaklo masažuoklis - greitas atsipalaidavimas po dienos darbų, puikūs atsiliepimai, 32% nuolaida ir pristatymas iš ES sandėlių (Video)  ()

Kasdieniai rūpesčiai ir darbai mus paverčia įsitempusiais, sustingusiais ir niūriais. Kartais taip norisi bent kelių minučių ramybės ir masažo, bet kur jo ieškoti, jei esate biure, lėktuve ar negalite pasitraukti nuo darbo stalo? Šis „Leravan“ kaklo masažuoklis yra tikras išsigelbėjimas šiuolaikinio gyvenimo būdo išvargintiems žmonėms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Leravan“ masažuoklius gamina „Xiaomi“. Tikriausiai dar atsimenate „Xiaomi“ gaminamą transkutaninio elektrostimuliavimo aparatą, kuris iš esmės yra masažuoklis be judančių dalių. Jį galima lengvai priklijuoti prie įvairių kūno vietų, o trumpi elektros impulsai šalina nuovargį, atpalaiduoja raumenis ir netgi malšina skausmą - nors nuonomių yra įvairių, tačiau „LERAVAN Mi Home Electrical TENS Pulse Therapy Massage Machine“ ne viena apžvalga patvirtina, kad šio masažuoklio efektyvumas itin geras. O ir kainuoja ne daug - jis kainuoja apytiksliai 19€.

Visgi, kartais norisi, kad kaklas būtų išjudintas fiziškai - transkutaninio elektrostimuliavimo aparatas toli gražu negali pakeisti žmogaus prisilietimo.

Šis naujas „Leravan“ kaklo masažuoklis taip pat nepakeis profesionalaus masažuotojo rankų - ne tam jis ir skirtas. Tačiau jis gali sėkmingai atpalaiduoti jūsų kaklą ir net sumažinti stresą. Visų pirma, tai - iš Peru vilnos pagaminta kaklo pagalvė, kuri yra minkšta ir patogi. Tačiau viduje slypi ir masažo modulis, kontroliuojamas šone esančiu mygtuku.

„Leravan“ kaklo masažuoklis turi kelis režimus, viena masažo sesija trunka apie 10 minučių. Masažo modulis, kaip teigia gamintojas, sukasi 6000 apsisukimų per minutę greičiu, todėl jausite nežymią, raminančią vibraciją. Įrenginys yra tylesnis už šnibždesį - skleidžia vos 45 dB garsą. Pati pagalvės forma leis pailsinti kaklą, galėsite nuleisti galvą.

„Leravan“ masažuoklis gali būti naudojamas ir kaip pagalvė. Jei masažo nenorite, galite šį įrenginį naudoti kaip įprastą kelioninę pagalvę. Priekyje esantys raišteliai leis masažuoklį sureguliuoti taip, kad jaustumėtės patogiai. Tačiau jei jaučiatės itin mieguisti, galite masažuoklį tiesiog padėti ant stalo ir pailsinti kaklą.

„Leravan“ kaklo masažuoklio galia siekia tik 1,4 W. Tai reiškia, kad jo dviejų AA baterijų pakaks maždaug 15 dienų, jei kasdien mėgausitės 10 minučių masažo sesijomis. O paskui baterijas yra itin lengva pakeisti.

Gerą įspūdį palieka ir pirkėjų įvertinimai - pirmi 64 pirkėjai, palikę atsiliepimus, skyrė 4.94 balus iš 5 galimų. Tai labai aukštas įvertinimas, iš karto didinantis pasitikėjimą produktu. 

Dabar „Leravan“ kaklo masažuoklis siūlomas su 32% nuolaida ir kainuoja €24,76. Be to, parduodamas iš ES sandėlių, tik deja, ši akcija yra gan trumpa ir baigiasi šiandien popietėje. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(4)
(1)

Komentarai ()