Stilinga įkrovimo stotelė darbo stalui - modernus grybas su 5 įkrovimo lizdais, specialiais laikikliais ir net stalinio šviestuvo funkcija (Video)  ()

Kiek išmaniųjų įrenginių turite? Visus juos reikia reguliariai įkrauti. Problema ta, kad kištukinių lizdų visur tikrai neįrengsi, todėl reikia pasitelkti įkrovimo stoteles. „YWXLight YM - UD08“ yra ne tik žaismingos formos, bet dar slepia ir papildomą funkcionalumą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

YWXLight YM - UD08“ yra moderni plastikinė išmaniųjų įrenginių įkrovimo stotelė. Grybą primenančiame korpuse yra net 5 USB lizdai - apatinis yra skirtas greitajam įkrovimui (QC 3.0), du lizdai virš jo - 5 V, 2,1 A, o du viršutiniai - 5A 1A. Taigi, vienu metu galėsite įkrauti 5 pačius įvairiausius įrenginius.

Įkraunamus prietaisus dar galėsite ir patogiai pasidėti šalia minėto grybo. Čia yra kompaktiškas ir labai paprastas laikiklis. Jis ne tik išlaiko prietaisus, bet dar leidžia juos ir labai lengvai pasiekti ir paimti. „YWXLight YM - UD08“ grybas nuo pagrindo gali būti nuimtas, jei laikiklis jums nėra reikalingas - galite 3D būdu atsispausdinti ar net iš medienos susikurti geriau jūsų darbo vietai tinkamą laikiklį.

Tačiau „YWXLight YM - UD08“ nėra tik įkrovimo stotelė. Šiais laikais visi prietaisai turi būti diagiafunkciniai ir „YWXLight YM - UD08“ nėra išimtis - grybas dar ir šviečia. Šio įrenginio skleidžiama šviesa nėra labai ryški, tačiau 6000 K šviesos spalvos temperatūra yra maloni akiai. „YWXLight YM - UD08“ gali pasitarnauti kaip nuotaiką kuriantis šviestuvas ar naktinė lempelė.

„YWXLight YM - UD08“ Gearbest parduotuvėje kol kas įvertinę 18 pirkėjų, o įvertinimų vidurkis - 4,87 žvaigždutės iš 5. Pirkėjas Laurence džiaugiasi, kad kištukiniai lizdai nebėra užimti visuose namuose - juk kiekvienas šeimos narys turi išmanių prietaisų, tačiau pastebi ir vieną trūkumą - be nuolaidų „YWXLight YM - UD08“ yra kiek per brangus. Tuo tarpu kitas pirkėjas Marry teigia šią įkrovimo stotelę padovanojusi draugei, kuri liko labai patenkinta ir netgi naudoją įrenginį kaip šviestuvą skaitymui. Daugelis atsiliepimų teigiami, jokių defektų nepastebėjo joks pirkėjas, o vaikams tai iš vis labai įdomus aksesuaras. 

Aišku, tiksliausią įspūdį įmanoma susidaryti tik patiems. Be nuolaidų „YWXLight YM - UD08“ kainuoja apie €25, tačiau dabar jį galima įsigyti su nuolaida už 20€

„YWXLight YM - UD08“ pristatymas video siužete

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()