Cafago su specialiu kuponu skelbia anonso nuolaidas naujajai išmaniajai apyrankei „Xiaomi Mi Band 3“ - kol kas tai geriausias kainos pasiūlymas (Video)  (4)

Viena iš paskutiniųjų „Xiaomi“ kompanijos pristatytų naujienų buvo išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“. Vieni šia apyranke iškart liko sužavėti, o kiti turėjo ir tam tikrų kritiškų pastebėjimų, tačiau praktiškai niekas neabejoja, kad ši išmanioji apyrankė bus funkcionalesnė už „Xiaomi Mi Band 2“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie „Xiaomi“ kompanijos pristatytas karščiausias išmaniųjų technologijų naujienas jau rašėme ir tuo metu pasižiūrėjome ką tokio galės pasiūlyti „Xiaomi Mi 8“ ir „Xiaomi Mi 8 SE“ išmanieji telefonai bei išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“.

Ir jei po šių naujienų pristatymo daugeliui kilo klausimas – „o kada jie pasirodys rinkoje?“ – tai skubame informuoti, kad jau galima įsigyti naująją išmaniąją apyrankę „Xiaomi Mi Band 3“.

Kalbant apie kainą, tai daugelyje internetinių parduotuvių šios apyrankės kaina yra ne tokia ir maža – išankstiniai užsakymai priimami už 40-45 eurus. Kol kas tik Cafago anonso proga su specialiu nuolaidos kupono kodu PS0079 „Xiaomi Mi Band 3“ išmaniąją apyrankę siūlo už 34,99 eurus.

Kaip su laiku keisis kaina yra sunku pasakyti, bet matant iš ganėtinai didelio pirkėjų susidomėjo ir kinų prekybininkų taikomos kainų politikos tikėtina, kad ji gali greitu metu netgi padidėti.

Na, o kuo pasižymi naujoji „Xiaomi Mi Band 3“ išmanioji apyrankė? Vienas iš reikšmingiausių pakeitimų, lyginant su pirmtake, yra tas, kad naujoji apyrankė yra pilnai atspari vandeniui. Tiesą sakant, su ja galima eiti į dušą ir netgi nardyti iki 50 metrų gylyje. Tai rimtas ir daugelio lauktas patobulinimas.

Pati apyrankė yra pagaminta iš plastiko ir metalo, gali dirbti nuo –10 iki 50 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje bei sveria apie 20 gramų

„Xiaomi Mi Band 3“ aprūpinta 0,78 colių įstrižainės OLED ekranu, kurio raiška siekia 128 x 80 bei „Bluetooth 4.2“ technologija, todėl ją bus galima susieti tiek su „Android 4.4“ tiek ir su „iOS 9.9“ bei naujesnėmis operacinėmis sistemomis dirbančiais įrenginiais.

Taip pat „Mi Band 3“ turi 110 mAh talpos bateriją, kurios, gamintojo teigimu, pilnai užteks 20 dienų. Savyje naujoji „Xiaomi“ apyrankė turės širdies ritmo matuoklį, kuris skirtingai nuo „Mi Band 2“, dirbs nuolatos. Taip pat yra miego kokybės sekimas, žingsniamatis, kuris realiu laiku parodys kiek jau nueita žingsnių. Taip pat rodys kas jums skambina ar atsiuntė pranešimą. Galima ir atmesti skambutį. Apyrankė primins apie svarbius įvykius bei parodys orų prognozę. Deja, bet GPS apyrankė nepalaikys, na, bet už tokią kainą to turbūt ir nereikėtų tikėtis.

Taip pat „Mi Band 3“ turėtų palaikyti NFC fukciją, kuri leis atlikti piniginius atsiskaitymus, tačiau šiame Cafago pasiūlyme „Mi Band 3“ šios funkcijos neturi. Dėl to nereikėtų labai liūdėti, nes dar yra neaišku, kaip ši funkcija veiks už Kinijos ribų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(2)
(8)

Komentarai (4)