Cafago skelbia nuolaidą išskirtinai stilingam LED žibintuvėliui „Xiaomi Pocket Flashlight“ su 11 skirtingų apšvietimo režimų ir ...išorinės baterijos funkcija (Foto, Video)  (2)

Į šį daikčiuką galima įvairiai žiūrėti, bet tik nepamanykite, kad tai yra įprastas ir paprastas kišeninis žibintuvėlis. Tikrai taip nėra, tai būtų gerokai per paprasta „Xiaomi“ kompanijai, kuri ir iš niekuo neišsiskiriančio įrenginio sugeba padaryti kažką tokio, kas būtų itin naudinga kasdienėje veikloje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taip, jau vien pavadinimas „Xiaomi Pocket Flashlight“ sako, kad čia kalba turėtų suktis apie kišeninį „Xiaomi“ kompanijos sukurtą LED žibintuvėlį, bet yra ne visai taip - jis turi ir daugiau galimybių. 

Net ir pasižiūrėjus į šio kišeninio žibintuvėlio kainą, kuri siekia apie 23 eurus gali kilti natūralus klausimas: „už ką čia tiek mokėti?“ Tikrai, už įprastą kišeninį žibintuvėlį gal būtų ir daugoka. Visgi, Cafago informuoja, kad su specialiu nuolaidos kupono kodu PS0077, šis „Xiaomi Pocket Flashlight“ žibintuvėlis kainuos 13,91 eurus.

O tai jau yra kur kas malonesnis pasiūlymas, juolab, sužinojus, kad šis kišeninis žibintuvėlis yra daugiafunkcis, o pagal stilių, turbūt nerasite nieko panašaus. Be to, kaina su nuolaida labai gera ir pigiau vargu ar kur surasite. 

„Xiaomi Pocket Flashlight“ palaiko 11 skirtingų apšvietimo režimų - galingiausiu režimu sukuria 240Lm šviesą ir kaip tokio dydžio žibintuvėliui, tai labai geras rezultatas. Jei tiek šviesos yra per daug, apšvietimo ryškumas labai patogiai reguliuojasi pasukant viršutinę žibintuvėlio galvutę - galima 11 skirtingų pozicijų ir kiekvieną kartą apšvietimo ryškumas pasikeičia. Galingiausiu režimu be perstojo gali šviesti beveik iki 4 valandų. 

Kaip LED žibintuvėlis, „Xiaomi Pocket Flashlight“ yra išskirtinai stilingas ir labai patogiai gulasi rankoje - kaip ir daugelis kitų „Xiaomi“ produktų. Puikiai jaučiasi firminis stilius. Jis palaiko 5V/1A srovę, yra vos 12 centimetrų ilgio ir 2 cm storio bei sveria vos 100 gramų. Tokį nešioti labai lengva ir net nepajusite papildomo svorio, o naudos bus daug. 

Įsigijus laikiklį, žibintuvėlį galima naudoti kaip dviračio žibintą - dar vienas labai patogi funkcija.

Laikiklių būna įvairių, tačiau Cafago šalia žibintuvėlio rekomenduoja štai tokį, su reguliuojamu užspaudimu. Jis kainuoja 9.49€, tačiau pritaikius specialų nuolaidos kuponą LT2885, jo kaina sumažės iki 6.32€. 

Beje, šis žibintuvėlis turi ir „SOS“ funkciją – ji yra aktyvuojama 3 kartus paspaudus žibintuvėlio gale esantį valdymo mygtuką. „SOS“ funkcija įsijungia bet kokiame nustatytame ryškume. 

Bet jis gali kur kas daugiau.

Kaip ir minėjome, pagrindinis jo darbas yra nušviesti jums kelią nakties metu ar pagelbėti kasdieniuose darbuose bet kur, kur tik prireiktų papildomos šviesos. Tačiau šis įkraunamas 3350 mAh talpos bateriją turintis žibintuvėlis veikia ir kaip išorinė baterija.

Juk tikrai yra buvę atvejų, kai akyse miršta telefono baterija, o nei įkroviklio ar rozetės šalia nėra. Tokiais atvejais itin pagelbės šis „Xiaomi Pocket Flashlight“ žibintuvėlis - jo baterijos talpa nėra labai didelė, bet išgelbės ir telefoną, ir planšetą ir daugybę kitų įrenginių, kuriems kelioms valandoms ar pusdieniui reikia papildomos energijos. Be to, kam nešiotis atskirą išorinę bateriją, kuri neatlieka papildomų funkcijų, jei galima turėti ir išorinę bateriją ir žibintuvėlį? Toks „Xiaomi“ sprendimas tikrai turėtų patikti praktiškiems žmonėms. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(6)
(0)

Komentarai (2)