Kas geriau - ar neseniai pristatytos ir jau puikiai vertinamos belaidės kolonėlės „Brelong“, ar toje kainų grupėje karaliaujančios „Xiaomi XMYX03YM“?  ()

Belaidžių garso kolonėlių pasaulyje pasirinkimas yra didžiulis. Iš tikrųjų, turbūt būtų sunku sukurti objektyvius kriterijus, kurie kiekvienam padėtų išsirinkti tobulą kolonėlę, tad dažnai tenka rinktis pagal kainą. Ir čia pasitaiko įdomų konkurencijos pavyzdžių - štai kainų grupėje iki 30€ pastaruoju metu stipriai susigrūmė „Brelong“ ir „Xiaomi XMYX03YM“ įrenginiai: tai panašiai kainuojančios belaidės kolonėlės, tačiau su skirtingomis funkcijomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pradėkime nuo to, kad 3W galios „BRELONG Wireless Speaker Rechargeable Bluetooth Night Light“ kainuoja €16,36, o pirmi pirkėjai vienareikšmiškai skiria 5 balus iš 5 galimų. Vien tai priverčia pasidomėti šiuo produktu. 

Konkurencijoje - 5W galios „Xiaomi XMYX03YM“, kainuojanti €25,81. Ją vertino jau tūkstančiai pirkėjų, o bendras jų skiriamas balas 4.89 iš 5 galimų. Nors atrodo balas mažesnis, bet kai tiek daug vertinimų, tai net labai geras rodiklis. 

Tad kokie šių kolonėlių skirtumai ir panašumai?

Tiek „Brelong“, tiek „Xiaomi XMYX03YM“ atrodo neblogai.  „Brelong“ pasižymi grybo formos korpusu, pagamintu iš ABS plastiko. Kolonėlė sveria 277 gramus ir atrodo visai neblogai. Tuo tarpu „Xiaomi XMYX03YM“ yra lygiai taip pat lengvai nešiojama ir sveria tik 155 gramus. Aliuminio korpusas taip pat gražiau atrodo. Svorio skirtumas atsiranda todėl, kad „Brelong“ turi 2000 mAh bateriją, o „Xiaomi XMYX03YM“ naudoja 1200 mAh talpos elementą. „Brelong“ taip pat veikia kaip šviestuvas.

„Brelong“ turi porą kilpelių, kurios leidžia įrenginį pakabinti. Centrinis mygtukas leidžia įjungti LED šviestuvą, kuris turi tris ryškumo lygius ir SOS režimą. Galima pasirinkti spalvotą arba šiltai baltą šviesą. „Brelong“ turi ir kitų privalumų. Ši kolonėlė groja ne tik „Bluetooth“ ryšiu gaunamus kūrinius - šis įrenginys turi ir FM radijo imtuvą bei atminties kortelių skaitytuvą.

Visig pagal kai kuriuos pirkėjų vertinimus galima susidaryti įspūdį, jog „Xiaomi XMYX03YM“ muziką atkuria kur kas kokybiškiau. Tai logiška, nes ši kolonėlė turi du garsiakalbius ir vieną pasyvų žemų dažnių elementą. Taigi, atkuriamas sodresnis ir kokybiškesnis garsas. 

 

„Xiaomi XMYX03YM“ taip pat neturi tiek daug mygtukų - net ir į skambučius galėsite atsakyti vieno mygtuko paspaudimu. 

Apskritai, „Xiaomi XMYX03YM“ yra aukštesnės klasės prietaisas, pasižymintis geresne kokybe - tai rodo ir didesnė jo kaina. Ši kolonėlė neturi tiek daug funkcijų, kaip „Brelong“, bet tas, kurias turi, atlieka puikiai.

Tai kurią kolonėlę reikėtų rinktis? Jei jums reikia patogaus nešiojamo šviestuvo, FM radijo ir MP3 grotuvo viename - rinkitės „Brelong“ įrenginį. Jis yra funkcionalus, turi didelę bateriją, kurios pakanka maždaug 5 valandoms ir pirmieji pirkėjai yra visiškai juo patenkinti pagal kainos/kokybės santykį. 

Bet panašu, rimestės konkurencijos kolonėlei „Xiaomi XMYX03YM“ nesudarys - „Xiaomi“ gaminys kur kas labiau tiks tiems, kurie nori kokybės. Ši kolonėlė geriau atrodo, turi metalinį korpusą, kokybiškiau atkuria garsą. Aišku, jos baterijos pakanka 3 valandoms, tačiau tai nėra taip mažai, o stilius ir muzika atperka ir didesnę kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(2)
(-2)

Komentarai ()