Paties gamintojo skelbiamos anonso nuolaidos išmaniajam laikrodžiui „NO.1 F18 GPS“ su GPS, safyriniu stikliuku, daugybe funkcijų už labai gerą kainą (Video)  ()

„NO.1 F18 GPS“ - tai naujas garsaus gamintojo išmanusis laikrodis. Jis pasižymi visomis gerosiomis išmaniųjų apyrankių funkcijomis, bet šalia jų dar turi GPS, skirtingus sporto režimus, integraciją su socialiniais tinklais ir galybę kitų funkcijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • „NO.1 F18 GPS“ yra vidutinės klasės išmanusis laikrodis, skirtas sportuojantiems, aktyvų gyvenimo būdą mėgstantiems žmonėms, kuriems patinka hibridinis laikrodžio valdymas - tiek su lietimui jautriu ekranu, tiek su fiziniais mygtukais. 
  • Matuoja širdies ritmą, skaičiuoja žingsnius, įveiktą atstumą, stebi miego ritmus, primena pajudėti, turi įvairius sporto režimus (bėgimas, važiavimas dviračiu, tenisas, krepšinis, futbolas, badmintonas, žygiai, lipimas į kalnus).
  • GPS navigacija.
  • 1,3 colių lietimui jautrus ekranas, TFT matrica (240 x 240 px), dengtas safyro stikliuku.
  • 350 mAh baterija.
  • 25 dienos budėjimo režimas, 12 dienų įprastinio naudojimo režimas, 10 val. su įjungtu GPS.
  • 1.5 val. įkrovimas
  • Rodo skambinančiojo vardą, telefono numerį, taip pat leidžia atsiliepti į žinutes.
  • „NO.1 F18 GPS“ leidžia gauti pranešimus iš „Facebook“, „Gmail“, „Skype“, „Twitter“, kitų programų ir tinklų (QQ, Wechat, WhatsApp).
  • Informavimas apie įvykius - skambučiu ir/ar vibravimu.
  • IP68 standartas – su juo galima plaukioti.
  • Laikrodžio sąsaja anglų ir kinų kalba, programėlės - anglų, kinų ir kitomis pagrindinėmis kalbomis.
  • Galimybė pasikeisti ekrano dizainą.
  • 180 g.
  • 25.00 x 5.30 x 1.70 cm

Kaina

„NO.1 F18 GPS“ yra pakankamai įspūdingas išmanusis laikrodis tiek savo funkcionalumu, tiek gaminio kokybe, tiek stiliumi, tačiau kaina yra pakankamai nedidelė.

Taigi, „NO.1 F18 GPS“ yra dar vienas gerą įspūdį paliekantis garsaus gamintojo kūrinys. Kaip matyti ir jo pavadinimo, jis turi GPS funkciją. Ji leidžia susidaryti savo mėgstamo maršruto žemėlapį ir kaskart gerinti savo asmeninius laikus. Tai taip pat padės nepaklysti.

Aišku, šalia GPS visada yra ir kitos išmaniesiems laikrodžiams ir apyrankėms būdingos funkcijos - „NO.1 F18 GPS“ matuoja širdies ritmą, skaičiuoja žingsnius, įveiktą atstumą, stebi miego ritmus ir primena pajudėti, jei per ilgai užsisėdite. „NO.1 F18 GPS“ turi eilę skirtingų sporto režimų, nuo teniso ar krepšinio iki žygiavimo ir bėgimo.

Vienas iš pagrindinių skirtumų tarp išmaniojo laikrodžio ir apyrankės yra integracija su socialiniais tinklais. „NO.1 F18 GPS“ jus informuos ne tik apie pranešimus „Facebook“ ar „Twitter“, bet ir perspės apie naujus vaizdo įrašus jūsų „Youtube“ prenumeratų tinklelyje. Puiku ir tai, kad šis laikrodis leidžia atmesti skambučius ir perskaityti žinutes.

„NO.1 F18 GPS“ gali pasigirti išties talpia baterija, kuri siekia 350 mAh. Jei nuolat naudotumėtės GPS funkcija, jos pakaktų 10 valandų, tačiau gamintojas skaičiuoja, kad įprastam naudojimui jos turėtų pakakti net 12 dienų. Tačiau ir čia nesibaigia „NO.1 F18 GPS“ konstrukcinių įdomybių sąrašas.

„NO.1 F18 GPS“ turi liečiamą TFT ekraną, kaip yra įprasta, bet jį dengia itin kietas ir smulkiems įbrėžimams atsparus safyrinis stikliukas.

Pats laikrodis yra visai nesunkus – sveria vos 180 gramų, nors jo korpusas yra pagamintas iš nerūdijančio plieno. Galiausiai, reikia pripažinti, kad „NO.1 F18 GPS“ ir atrodo tikrai neblogai. Tvirtas, storas korpusas, apvalus ekranas su keičiamomis temomis, trys dideli mygtukai šone – gamintojas teigia, kad šis laikrodis gali patikti ir vyrams, ir moterims.

Deja, laikrodis labai naujas, tad neturi jokių įvertinimų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai ()