Retos bei įdomios funkcijos, atsparus vandeniui ir talpi baterija: Cafago skelbia nuolaidų kuponą stilingam išmaniajam laikrodžiui „OUKITEL W1“ (Video)  ()

Išmaniųjų laikrodžių rinkoje yra ganėtinai daug vienas į kitą panašių, o kartais net identiškų laikrodžių, tačiau tik ne šįkart. „OUKITEL W1“ išmanusis laikrodis tikrai nėra vienas iš tokių, apie kuriuos galime pasakyti, jog tai dar vienas niekuo neišsiskiriantis išmanusis laikrodis. „OUKITEL W1“ turi keletą labai retų ir įdomių funkcijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • „OUKITEL W1“ yra stilingas išmanusis laikrodis, kuris atlieka ne tik visas įprastas fizinio aktyvumo funkcijas, bet turi ir kelias visiškai nestandartines galimybes - primena ne tik pajudėti, jei ilgai sėdite, bet ir išgerti vandens, matuoja kraujo spaudimą ir net turi kompiuterinį žaidimą.
  • Kaip ir kiekvienas fizinio aktyvumo asistentas, „OUKITEL W1“ skaičiuoja jūsų žingsnius, sudegintas kalorijas, matuoja širdies ritmą, stebi jūsų miego ritmus bei primena pajudėti.
  • Taip pat matuoja kraujo spaudimą, ir netgi deguonies koncentraciją kraujyje, primena, kada laikas išgerti vandens. 
  • Informuoja apie gautus pranešimus išmaniajame telefone, leidžia valdyti telefono kamerą.
  • Turi žaidimą - tai itin reta funkcija tarp išmaniųjų laikrodžių: leidžia manevruoti lėktuvu tarp atskrendančiu kliūčių. 
  • 0,95 colių liečiamas spalvotas OLED ekranas
  • IP67 standartas
  • 170 mAh baterija, budėjimo režime ištveria net 150 dienų
  • Neturi GPS
  • Cinko lydinio korpusas
  • Dirbtinės odos apyrankė su klasikiniu užsegimu
  • Labai lengvas - vos 40 gramų

Kaina.

  • Iškart pranešame, kad šiuo metu šį išmanųjį laikrodį „OUKITEL W1“ Cafago internetinėje parduotuvėje galima įsigyti su ženklia nuolaida.
    Įprastai jis kainuoja apie 40 eurų, tačiau suvedus nuolaidos kupono kodą PS2961, galutinė „OUKITEL W1“ kaina bus tik 22.49 €.
    Pristatymas į Lietuvą nemokamas.
  • Gearbest internetinėje parduotuvėje „OUKITEL W1“ kainuoja apie 37 eurus.
  • Lietuvoje „OUKITEL W1“ neparduodamas.
  • Pirkdami iš Cafago sutaupote apie 15€.

Tad kuo iššiskiria „OUKITEL W1“? Pirmiausiai, jis yra stilingas, o kai kurių funkcijų konkurentai gali tik pavydėti.

Žinoma, kaip visada galime pakartoti tas pačias funkcijas, kurias atlieka visi išmanieji laikrodžiai. „OUKITEL W1“ skaičiuoja jūsų žingsnius, sudegintas kalorijas, matuoja širdies ritmą, informuoja apie gautus pranešimus išmaniajame telefone, leidžia valdyti telefono kamerą, stebi jūsų miego ritmus bei primena pajudėti. Tačiau šalia visų šių funkcijų yra ir kelios sutinkamos rečiau.

„OUKITEL W1“ primena ne tik pajudėti, jei ilgai sėdite, bet ir išgerti vandens. Tai labai svarbu, nes daug žmonių pamiršta išgerti pakankamą kiekį vandens. Šis laikrodis matuoja ne tik širdies ritmą, bet ir kraujo spaudimą, ir netgi deguonies koncentraciją kraujyje – tai labai reta funkcija.

Geriausia tai, kad visa tai sudėta į labai patrauklų korpusą.

„OUKITEL W1“ turi 0,95 colių liečiamą spalvotą OLED ekraną, sumontuotą cinko lydinio korpuse. Šis laikrodis yra gana lengvas, sveria vos 40 gramų, todėl neturėtų varginti. Ypač turint omenyje, kad dirbtinės odos apyrankė turėtų būti gana minkšta. Ji turi klasikinę laikrodžio sagtį.

„OUKITEL W1“ norėsis nešioti kasdien, nes jis yra atsparus vandeniui bei dulkėms (atitinka IP67 standartą), o talpios 170 mAh baterijos tikrai pakaks kelioms dienoms (budėjimo režime baterijos užteks net iki 150 dienų aut. past.). Nebent pradėsite intensyviai naudoti visas laikrodžio funkcijas ar žaisti. Taip, „OUKITEL W1“, priešingai nei daugelis panašių įrenginių, turi žaidimą – lėktuvu reikia manevruoti tarp atskriejančių kliūčių.

„OUKITEL W1“ atrodo puikiai bei turi įdomių funkcijų, o kalbant apie išvaizdą, galima rinktis iš 5 skirtingų korpuso ir apyrankės spalvų konfigūracijų. Tad tai šauniai atrodantis, gausybe funkcijų aprūpintas išmanusis laikrodis, o dabar dar ir parduodamas už neįtikėtinai žemą kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()