TOP 10 labai patogių, bet retai sutinkamų daiktų darbštiems - ypatingo tvirtumo klijai, tiesias linijas žyminti virvė, labai giriami darbiniai batai, itin tvirtos kabelio žirklės ir tikslus šablonas skylėms (Video)  ()

Visada malonu net mažiausius darbus namie pasidaryti patiems. Tai tarsi pabrėžia, kokie nepriklausomi galime ir turime būti. Tačiau tam reikia svarbiausių įrankių. Štai 10 įdomių įrankių, kurie tikrai pravers darbuojantis namuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Specialus veržliaraktis „Multifunctional Faucet Wrench Sink Spanner“

2 % nuolaida | €9,31.

Tai  - specialus veržliaraktis įvairiems vamzdžiams ir žarnoms. Įrankio šone yra plati išpjova, kuri apglėbia žarną, kuri gali trukdyti prisukimui. Gerai ir tai, kad pats veržliaraktis yra padengtas tekstūruotu plastiku, kuris neslysta rankose, todėl dažniausiai nereikės jokių kitų papildomų įrankių - užsispyrusias veržles įveiksite rankomis.

Šio veržliarakčio ilgis - 30 cm, o skersmuo - 5 cm. Jo šone taip pat yra gulsčiukas, kuris taip pat gali praversti rūpinantis nuolydžiais. Šis veržliaraktis kainuoja €9,31. 

Pirkėjai šį įrankį vertina maksimaliai gerai - jis turi surinkęs 5 žvaigždutes iš tiek pat galimų. Štai ką jie giria:

Nancy – „Labai naudingas, daro tai, kam ir buvo sukurtas. Puikiai pasitarnavo išmontuojant čiaupą ir kriauklę“.

K. Krueger – „Turiu kriauklę su giliu dubeniu, ji arti sienos, todėl vietos ten labai nedaug. Šis įrankis buvo nepakeičiamas keičiant čiaupą, nes toje siauroje erdvėje puikiai tilpo. Buvau maloniai nustebintas šio gaminio kokybe“.

Gaines – „Kur kas pigesnis nei konkurentai. Šiek tiek lankstus, kai bandai priveržti čiaupą ir vamzdžio veržles, bet ne per smarkiai“.

2. Neįtikėtino tvirtumo ir akimirksniu limpantys klijai „Waterproof Household Glue Toothpaste Style Sealing Repair 180ml“

54 % nuolaida | €7,91.

Tai - garsieji „Flex Glue“ klijai, išgarsėję plačios internetinės reklamos kampanijos dėka. Šie universalūs klijai turi daugybę privalumų. Visų pirma, jie prilimpa iš karto ir neteka, todėl juos galima naudoti ir ant lubų. Geriausia tai, kad jie yra visiškai atsparūs vandeniui - juos galima naudoti ir ant šlapių paviršių ir net po vandeniu.

Įsivaizduokite, kad baseino dugne atlipo kokia nors plytelė ar vamzdžio apvadas. Nereikia išleisti vandens, kad tai sutvarkytumėte - šie klijai drąsiai veikia po vandeniu. Jie išdžiūva per 24-48 valandas, maksimalus tvirtumas pasiekiamas per 7 dienas. Šiuo metu Gearbest.com portale jiems taikoma 54 % nuolaida ir 180 ml tūbelė kainuoja €7,91.

Kol kas vidutinis pirkėjų įvertinimas yra maksimalios 5 žvaigždutės, bet įvertinimų tėra trys:

Richard – „Šie klijai yra neįtikėtini. Įrenginėjau lauko virtuvę, klijavau plyteles ant stalviršio, bet nuo atbrailos jos vis nusilupdavo nesudžiūvus klijams. Vos tik panaudojau šių klijų, tereikėjo 10 sekundžių palaikyti ir plytelės liko savo vietose“.

Noah – „Džiaugiuosi, kad „FlexGlue“ reklama nemelavo. Naudojau šiuos klijus vonioje – jie išgelbėjo nuo vieno labai brangaus pirkinio“.

Jerry N. – „Plastikinė detalė nuo mano automobilio sparno nusilupo nuo metalinės kėbulo dalies. Truputis „FlexGlue“ išsprendė problemą ir dalis suklijavo. Man patinka šie klijai, jie veikia puikiai“.

3. Plytelių lyginimo įrankis „Ceramic Tile Flooring Wall Leveling Spacer Plastic Cross Tool Set“

€13,95.

Klijuodami keramines plyteles visada susiduriame su iššūkiu - kaip išrikiuoti plyteles kad tarpai tarp jų būtų vienodi, o paviršius - visiškai lygus? Aišku, patyrę meistrai turi įvairių triukų, o jų įgūdžiai leidžia pasiekti norimą rezultatą pakankamai greitai. Tačiau jei plyteles klijuojate retai, jums pravers štai toks įrankis.

Teorija - visai paprasta. Tarp plytelių dedamas plastikinis laikiklis, kuris užsikabina už greta esančių plytelių apačios. Tuomet po juo galima įspausti pleištą, kurio apačia yra visiškai plokščia. Jį įterpti padės pridedami spaustuvai. Kitą dieną pleištą bus galima išimti, o laikiklį - nulaužti. Plytelių paviršius bus visiškai lygus, o tarpeliai - idealiai vienodi. Šis įrankis kainuoja €13,95. Komplekte yra 100 pleištų ir 100 plastikinių laikiklių.

4. Žygiui ir darbui skirti batai „High-top Men Wear-resistant Sports Boots“

56 % nuolaida | €29,85.

Tai - lankstūs, pakankamai lengvi batai, su kuriais galima leistis į žygį ar tiesiog dirbti kieme. Padas yra pagamintas iš sintetinės gumos, o viršutinė dalis - iš kitų sintetinių medžiagų, kurios yra pakankamai tvirtos ir atsparios dėvėjimuisi. 

Šie batai leidžia odai kvėpuoti, tačiau tuo pačiu suteikia nemažai atramos. Pirštų galai yra pasaugoti pakietinta medžiaga. Nors jie nėra atsparūs vandeniui, jie puikiai pasitarnaus, kaip darbiniai batai. Šiuo metu Gearbest.com jiems taikoma 56 % nuolaida ir pora kainuoja €29,85.

Šie batai yra vertinami maksimaliu 5 žvaigždučių įvertinimu (juos įvertino 8 pirkėjai). Štai ką keletas jų norėjo pasakyti:

Saggio – „Mano vyras 5 rytus per savaitę nueina po 4 mylias. Su laiku jam pradėjo skaudėti kulną, todėl nupirkau šiuos batus. Mano vyras sako, kad tai yra geriausi batai, kokius tik jis yra kada nors turėjęs!“.

Randy – „Užsisakiau šiuos batus per daug negalvodamas. Jie atrodė šauniai, o ir kainavo nedaug. Ir tikrai džiaugiuosi juos įsigijęs. Jie yra patogūs ir gerai atrodo. Jau sulaukiau komplimentų. Jie leidžia odai kvėpuoti ir yra patogūs“.

Justin – „Nusipirkau šiuos batus vaikščiojimui. Jie atrodo gerai pagaminti, siūlės atrodo gerai. Esu jais visiškai patenkintas. Net dydis man tiko – užsisakiau tą, kurį nešioju įprastai ir jie tiko kaip kiti mano batai“

 

5. Multifunkcinis šepetys „Multifunctional Cleaning Brush Kit“

49 % nuolaida | €8,79.

Tai - prie vandens žarnos prisukamas multifunkcinis šepetys. Vanduo yra purškiamas per jo vidurį, o prie korpuso galima prisukti ir skysto muilo buteliuką. Visas šepetys yra pagamintas iš PVC plastiko, todėl yra lengvas ir nekalkėja.

Geriausiai šis šepetys tinka automobilio plovimui, tačiau juo galima nuplauti ir lauko baldus ir kitus daiktus. Šiuo metu jam taikoma 49 % nuolaida ir jis kainuoja €8,79.

6. Stacionaraus šlifuoklio priedas „Rotary Flexible Soft Shaft for Electric Grinder“

45 % nuolaida | €24,78.

Tai - stacionaraus šlifuoklio priedas, leidžiantis prijungti įvairias gręžimo ir frezavimo galvutes. Šis įrankis puikiai tiks tiems, kurie nori graviruoti, tačiau nenori išleisti krūvos pinigų specializuotai įrangai. Griebtuvas leidžia naudoti 0,3-6,5 mm skersmens antgalius (grąžtus, šlifuoklius ir pan.), o ašies skersmuo - 6 mm. Taigi, šį įrankį galėsite prijungti ir prie akumuliatorinio suktuvo.

Šis įrankis yra pakankamai tikslus, saugus ir paprastas naudoti. Juo galėsite gręžti skyles, poliruoti, drožinėti, graviruoti ir atlikti kitus darbus. Galbūt tai taps naujo hobio pradžia. Šiuo metu jam taikoma 45 % nuolaida ir jis kainuoja €24,78.

7. Tiesias linijas žyminti virvė - „Professional Automatic Rewinding Carpentry Ink Line Marker“

46 % nuolaida | €6,59.

Šiam įrankiui - jau keli šimtai metų, tačiau mūsų kraštuose jis nebuvo labai plačiai naudojamas. Tai - tiesias linijas žyminti virvė. Tradiciškai buvo naudojama kreida, dabar - rašalas. Priekinėje šio įrankio dalyje yra rašalo talpa ir kempinė, galinėje - ritė su 15 metrų ilgio virvele. Ją reikia ištempti ten, kur norite pažymėti liniją pjovimui, tada timptelti ir paleisti, kad ji atsitrenktų į medžiagą (metalą, medį, plastiką ar pan.) Taip galima be liniuotės žymėti labai ilgas linijas labai greitai.

Kreidos virvelės veikė puikiai, bet kreida buvo abrazyvi ir su laiku gadino mechanizmą. Kreida taip pat nežymėdavo poliruoto metalo, o ir plastikui nebūtų tikusi. Ši virvė žymi rašalu, o ir pusę savo ilgio susivynioja pati. Šis įrankis sveria 145 gramus. Šiuo metu Gearbest.com jam taiko 46 % nuolaidą, jis kainuoja €6,59.

8. Tvirtos ir sunkios žnyplės su kirpimo funkcija - „3 in 1 Power Cutting Tool“

€10,98.

Tai - tvirtas, daugiau nei pusę kilogramo sveriantis įrankis, atliekantis net tris funkcijas. Pastebėsite, kad tai - tvirtos žnyplės, leidžiančios perpjauti storas šakas, virves, plastiką ir kitus daiktus. Čia taip pat yra ir vielos žirklės. O paslinkę ašmenis į priekį gauname peilį, kuris tinka dėžėms atidaryti, taip pat gipskartonio plokštėms ir kitoms statybinėms medžiagoms pjauti.

 

Šis įrankis yra pagamintas iš nerūdijančio plieno ir turi plastikines rankenas, kurios neslysta. Saugumo dėlei, ašmenis galima užfiksuoti, nes jie yra labai aštrūs. Šis įrankis kainuoja €10,98.

9. Universalus šablonas tiksliam skylių gręžimui „Woodworking Punch Locator Drill Guide“

13 % nuolaida | €17,58.

Surinkinėdami baldus ar remontuodami namus dažnai turime gręžti skyles. Tam, kad nepamestumėte teisingų pozicijų galite pasinaudoti štai tokiu universaliu šablonu. Jis turi porą liniuočių ir kelis blokelius, kurie užtikrins, kad skylės visada bus tose pačiose vietose. Tai ypač pravers įrengiant stalčių rankenas, lentynas ar gręžiant skyles kitose vietose, kai svarbu, kad jos būtų tikslios.

Metaliniai intarpai turi ir kitą privalumą - jie užtikrina, kad gręžimo kampas būtų status paviršiaus atžvilgiu. Šiam įrankiui Gearbest.com portale dabar taikoma 13 % nuolaida, jis kainuoja €17,58.

10. Kabelių pjovimo žirklės „Ratchet Cable Wire Cutter Hand Tool“

10 % nuolaida | €27,25.

Tai - kabelių pjovimo žirkles su 4 cm ilgio plieniniais ašmenimis. Šis įrankis leidžia greitai perjauti varinius ir aliumininius kabelius. Darbą palengvina terkšlės mechanizmas, ilgos, neslystančia sintetine danga padengtos rankenos.

Šis įrankis netinka pjauti plieniniams kabeliams, tačiau įprastus varinius ar aliumininius įveikia be problemų. Šiuo metu jam taikoma 10 % nuolaida ir jis kainuoja €27,25.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(11)
(0)

Komentarai ()