Visos galimos funkcijos viename - 41% nuolaida daugiafunkciniam automobilio FM moduliatoriui su 3 USB lizdais, SD kortelių skaitytuvu, 3mm garso jungtimi ir net ekvalaizeriu! („Onever FM C7“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

Tai - daugiafunkcinis automobilinis prietaisas, atliekantis FM moduliatoriaus, laisvų rankų įrangos, įtampos matuoklio ir išmaniųjų prietaisų įkroviklio funkcijas. Jis leidžia vienu metu įkrauti du telefonus, o muziką gali nuskaityti ir per 3,5 mm AUX jungtį, ir iš USB rakto, ir iš atminties kortelės ar „Bluetooth“ ryšiu iš telefono. Pagrindinės funkcijos valdomos dideliais mygtukais, o informacija pateikiama spalvotame 1,8 colių ekrane.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Onever FM C7“ specifikacija

  • Pagrindinės funkcijos: laisvų rankų įranga, FM moduliacija, išmaniųjų prietaisų įkrovimas.
  • Papildomos funkcijos: rodoma automobilio elektros sistemos įtampa, GPS nurodymai iš mobilaus telefono per automobilio garsiakalbius.
  • Ekranas: spalvotas 1,8 colių TFT.
  • Apsaugos: nuo temperatūros, įtampos, srovės šuolių ir trumpo jungimo.
  • Ryšiai: „Bluetooth 3.0“
  • Jungtys: 3 USB lizdai (du pagrinde ir vienas įrenginio korpuse), 3,5 mm AUX,  „Micro SD“ lizdas.
  • Dydis ir svoris: 12,5 x 9,70 x 5,59 cm, 95 gramai.

„Onever FM C7“ kaina

  • Gearbest - €14,16.
  • 41 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - €0,25.
  • Lietuvoje neparduodamas

Tai – dar vienas daugiafunkcinis automobilinis prietaisas „Onever FM C7“, Gearbest parduotuvėje vadinamas tiesiog „1.8 Inch Color Screen FM Fm Transmitter Transmitter Bluetooth Mp3 Hands-free“.

Daugiafunkciniu jis vadinamas ne be reikalo. Visų pirma, jis turi 3 USB jungtis, iš kurių 2 yra optimizuotos telefonų įkrovimui. Viena yra pažymėta „Android“, o kita – „iOS“, nes jos yra optimizuotos šiems išmaniesiems telefonams. Trečioji USB jungtis yra ekrano korpuse ir skirta muzikai.

Šis „Onever“ prietaisas taip pat yra automobilinis FM moduliatorius. Jis nuskaito muziką ir ją radijo bangomis perduoda automobilinei magnetolai. Pavyzdžiui, šis įrenginys gali nuskaityti muzikos failus iš USB rakto arba atminties kortelės (gamintojas rekomenduoja naudoti ne didesnes nei 32 GB talpos „Micro SD“ korteles). Jei muziką laikote telefone, jį galite prijungti naudodami įprastą 3,5 mm jungtį arba „Bluetooth“ ryšiu. Nuskaitytus muzikos failus „Onever“ persiunčia į automobilinę stereo įrangą.

Tačiau taip galima naudotis ir kitomis funkcijomis. Pavyzdžiui, per automobilio garsiakalbius girdėsite telefono GPS navigacijos nuorodas. Arba pašnekovo balsą – šis įrenginys taip pat yra ir laisvų rankų įranga. Galiausiai, ekrano apačioje visada surasite automobilio akumuliatoriaus būklę – ten bus nurodyta įtampa voltais.

Įdomu tai, kad „Onever“ įrenginio ekrane matysite ir nuolat judančius stulpelius – šis prietaisas turi ekvalaizerį. Ši funkcija sureguliuoja skirtingų muzikos dalių intensyvumą taip, kad garsas būtų aiškesnis ir labiau atitiktų muzikos žanrą. „Onever“ turi kelis režimus – įprastą, klasikinį, roko, popso ir švelnųjį.

Pats „Onever“ įrenginio ekranas taip pat yra vertas paminėjimo. Tai – spalvotas 1,8 colių TFT. Jis yra sumontuotas ant lankstaus stiebo, todėl lengvai nustatysite sau patogų kampą. Šiame korpuse taip pat yra visi mygtukai – pats didžiausias ir iškiliausias yra skirtas atsiliepti į skambučius, todėl nereikės ilgam nuleisti akių nuo kelio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()