LG išleido įspūdingą slankųjį televizorių, tačiau paskelbė, kad sulankstomo telefono nebus: kompanija pati paaiškino gudrią strategiją, kodėl negamins to, ką technologiškai tikrai gali  (9)

Dauguma telefonų gamintojų tiki, kad lankstomi telefonai taps nauja mada. „Samsung“, „Xiaomi“ ir „Huawei“ ruošiasi išleisti savo lankstomus prietaisus. Kadangi 5G ryšys vis labiau plinta, panašu, kad hibridiniai prietaisai su lankstomais ekranais pravers, norint naudotis spartesniu interneto ryšiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis dėlto „LG“ dar nėra pasiruošę gaminti šios kategorijos įrenginių. Kompanija patyrė didžiulę sėkmę su kitos rūšies prietaisais, tačiau nepavyko pasiekti panašios sėkmės mobiliųjų telefonų divizijoje.

„LG“ išleido įspūdingą slankųjį televizorių sausio mėnesį vykusioje „Consumer Electronics Show“ parodoje. Tai patvirtina, kad kompanija yra pajėgi pagaminti lankstomą telefoną. Kompanijos atstovai netgi tikina, jog jie yra vienu žingsniu priekyje dėl lankstomos formos realizavimo. Vis dėlto kompanijos manymu geriausias sprendimas yra neskubėti išleisti šio telefono.

Pasak „LG“ mobiliųjų telefonų ir televizorių divizijos vadovo Brian Kwon, rinkos paklausa lankstomiems telefonams sieks beveik 1 milijoną. Kadangi šiuo metu kompanijos pagrindinė užduotis yra atgauti poziciją rinkoje, „LG“ nusprendė atidėti savo lankstomo telefono pasirodymą.

Pranešama, kad netgi „Samsung“ pagamins ribotą kiekį lankstomų telefonų vienetų, kad įvertintų pirkėjų nuomonę. Jei lankstomi telefonai bus vertinami teigiamai, greitu metu galime tikėtis sulaukti ir „LG“ lankstomo prietaiso. Vis dėlto kompanija dar neatskleidė ar jie tik atidėjo telefono pasirodymą, ar dar nepradėjo gaminti telefono. Kompanija anksčiau pateikė patentą lankstomiems prietaisams, taigi, panašu, kad projektas buvo tik trumpam sustabdytas.

Kol kas „LG“ planuoja pristatyti du naujus telefonus „Mobile World Congress“ parodoje: 5G ryšį palaikantį „V50 ThinQ“ ir LTE ryšį naudojantį „G8 ThinQ“. Panašu, kad „V50 ThinQ“ prekyba prasidės nuo kovo mėnesio. Kadangi tai yra pirmasis kompanijos 5G ryšį palaikantis telefonas, „LG“ tikisi teigiamų rezultatų rinkoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(7)
(6)
(1)

Komentarai (9)