Pasirodo, būna ir taip - dėl nelaimės „Porsche“ trumpam atnaujins 911 GT2 RS gamybą  ()

„Porsche 911 GT2 RS“ - tai itin greita populiariojo 911 versija. Naujausio modelio 911 GT2 RS gamyba baigėsi vasarį, kaip ir buvo numatyta. Tačiau dabar „Porsche“ ją atnaujins - vėl gamins lygiai tokius pat automobilius, kurių gamybą ką tik nutraukė. Tačiau tik kelis ir dėl labai svarbių priežasčių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl gaisro netoli Prancūzijos nuskendęs Italijoje registruotas konteinerius gabenantis laivas „Grande America“ į jūros dugną nugramzdino 2000 naujų automobilių. Tarp jų buvo ir keturi „Porsche 911 GT2 RS“.

Kaip rašo „Jalopnik.com“, konteineriuose, kuriuos gabeno „Grande America“, buvo „Audi A3“, A4, A5, RS4, RS5 bei Q7 ir „Porsche Cayman“, „Boxter“ ir „Cayenne“. Be to patvirtinta, kad laivas gabeno ir keturis „Porsche 911 GT2 RS“, kurių gamyba nutraukta šių metų vasarį.

Kadangi „911 GT2 RS“ nebuvo gaminamas dideliais kiekiais ir „Porsche“ šių automobilių nelaiko sandėliuose, galimybės pateikti naujus automobilius juos praradusiems pirkėjams, nėra. Tokiu atveju pirkėjai galėtų tikėtis pinigų grąžinimo, tačiau „Porsche“ priėmė netradicinį sprendimą – bus atnaujinta šio modelio gamyba.

„Jalopnik.com“ gavo laiško kopiją, kurį gamintojas išsiuntė „911 GT2 RS“ automobilių netekusiems pirkėjams. Laiške rašoma, kad dėl susiklosčiusios situacijos tenka apgailestauti, jog pirkėjai savo automobilių laiku negaus.

Tačiau žadama, kad, atnaujinus gamybą, automobiliai turėtų būti pagaminti šių metų balandžio mėnesį, o pirkėjus pasieks birželį. Žinoma, jei tik viskas bus gerai ir vėl nekils kokių nors problemų.

Parengė Vytenis Kudarauskas

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: lrt.lt
lrt.lt
(15)
(1)
(14)

Komentarai ()