Ar žinote, kad „Microsoft“ pakoregavo „Windows“ nustatymus ir dabar USB atmintinę galime ištraukti be jokių papildomų veiksmų  (5)

Nuo neatmenamų laikų norint ištraukti USB atmintinę reikėdavo pirma pasirinkti „saugu pašalinti įrenginį“ ir tik sulaukus patvirtinimo iš operacinės sistemos, kad tą padaryti galima saugiai, pašalinti savo USB raktą. Nuo „Windows 1809“ versijos „Microsoft“ kiek pakoregavo nustatymus ir dabar USB atmintinę galime ištraukti be jokių papildomų veiksmų. Tai tapo įmanoma todėl, kad įgalintas „greito ištraukimo“ nustatymas vietoj seniau buvusio „didesnė sparta“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-04-11 Ar žinote, kad „Microsoft“ pakoregavo „Windows“ nustatymus ir dabar USB atmintinę galime ištraukti be jokių papildomų veiksmų  (5)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jeigu norima sugrįžti prie „didesnė sparta“ režimo, tai tą irgi galima padaryti. Norint tai atlikti reikės prijungti savo USB atmintinę ir tada nukeliauti į „Disk Management“ skiltį. Tą galima padaryti tiesiog „Start“ juostoje užrašius „Disk Management“ ar kitais įvairiais būdais. Ten patekus reikia ant savo atmintinės užrašo spausti dešinį pelės mygtuką ir pasirikti „ypatybės“ (Properties). Tada keliauti į „Policies“ skiltį ir ten pasirinkti „didesnė sparta“ (Better Performance). Jei taip padarysite, tai prieš ištraukiant USB atmintinę vėl reikės įgalinti „saugu pašalinti įrenginį“ funkciją tam, jog nebūtų prarasti duomenys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(19)
(10)
(9)

Komentarai (5)