Išskirtinė 25000 mAh talpos išorinė baterija su didžiuliu sulankstomu saulės moduliu, papildomu įkrovimu per USB jungtį ir LED žibintuvėliu - išmanųjį telefoną gali įkrauti 4 arba 5 kartus  (4)

Tai - 25000 mAh baterija su saulės moduliu ir LED žibintuvėliu. Šis įrenginys sveria 800 gramų ir yra pakankamai nedidelis - jis idealiai tiks stovyklaujantiems gamtoje. Saulė šiai baterijai nėra būtina, nes ją galima įkrauti ir per įprastą USB. O LED žibintuvėlis pravers ne tik norint apšviesti aplinką, bet ir siekiant prisišaukti pagalbos, kai jos prireikia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Tipas: išorinį baterija iškyloms ir kelionėms.
  • Talpa: 25000 mAh.
  • Įkrovimo būdai: per USB arba saulės jėgaine.
  • Papildomos funkcijos: LED žibintuvėlis.
  • Atsparumas: atspari vandeniui.
  • Matmenys ir svoris: 15,50 x 8,50 x 4,00 cm, 800 gramų.

Kaina

„25000mAh Power Bank Waterproof Folding Solar Panel Charger“ – tai 25000 mAh išorinė baterija su saulės moduliu. Taip, perskaitėte teisingai – šis įrenginys yra neįtikėtinai talpus ir turi sujungtas net kelias saulės baterijas.

Kadangi ši baterija yra atspari vandeniui, ją galima pritvirtinti kuprinės išorėje. Išlankstytas saulės modulis leis palaikyti baterijos įkrovą, kol žygiuosite gamtoje ar pėsčiomis tyrinėsite miestą. Ši baterija sveria 800 gramų, todėl per daug naudotojo neapkraus ir daug vietos kuprinėje neužims.

25000 mAh yra didelis energijos kiekis. Gamintojas skaičiuoja, kad įprastą išmanųjį telefoną pavyks įkrauti 4-6 kartus. Ši baterija turi porą USB lizdų, todėl vienu metu galima įkrauti net du įrenginius.

Savaime aišku, šią bateriją taip pat galima įkrauti ir labiau tradiciniais būdais – iš elektros tinklo, automobilio ar kompiuterio. Tai tikrai pravers, nes saulė dažnai gali pasislėpti, o pats saulės modulis nėra toks didelis, kad greitai įkrautų tokio dydžio bateriją. Šios baterijos viduje slypi ličio polimerų celės, kurios yra saugesnės, nes net pažeistos nesprogsta ar neužsidega.

Beje, ši išorinė baterija turi ir vieną papildomą funkciją – LED žibintuvėlį. Jis yra sumontuotas priekiniame baterijos paviršiuje, todėl juo galima apšviesti stovyklavietę ar tiesiog pasišviesti skaitant knygą. Šis LED žibintuvėlis turi tris režimus – stabilios šviesos, SOS ir mirksėjimo. Taigi, jis pravers ne tik dėl apšvietimo galimybių, bet ir dėl funkcionalumo siekiant išsikviesti pagalvos – mirksinti šviesa yra pastebima iš toli.

 

Tai - labai viliojanti baterija su ryškių plastiko korpusu, nedideliu svoriu ir patogia kilpele, kuria bateriją galima pritvirtinti prie kuprinės. Aišku, saulės modulis, LED žibintuvėlis ir 25000 mAh talpa yra didžiausi privalumai, paverčiantys šį įrenginį naudingu stovyklautojo kuprinės papildymu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(7)
(1)

Komentarai (4)