„Tesla“ sugalvojo, ką daryti laukiant, kol elektromobilio baterija įsikraus  (1)

„Tesla“ vadovas Elonas Muskas „Twitter“ patvirtino, kad „Tesla“ elektromobilių savininkai netrukus turės galimybę pastatę automobilį ir prisijungę prie belaidžio tinklo mėgautis vaizdo ir garso įrašais. Jis taip pat pridūrė, jog visose „Tesla“ įkrovimo stotelėse „Tesla Supercharger“ „laikui bėgant“ atsiras nemokamas belaidis interneto ryšys, rašo thedrive.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas dažniausiai pasigirstančių skundų dėl elektrinių automobilių sukasi apie įkrovimo laiką, ypač tais atvejais, kai krauti elektromobilį tenka kelyje, toli nuo namų. Dabar elektrinių automobilių gamintoja „Tesla“ mėgins praskaidrinti nuobodulį, užplūstantį kraunant automobilį. Elektromobilių savininkai turės galimybę lūkuriuodami įkrovimo stotelėse „Tesla Supercharger“ dideliuose automobilių ekranuose žiūrėti savo mėgstamus vaizdo įrašus.

Tai jau nebe pirmas kartas, kai „Tesla“ svarsto, kaip užimti elektromobilių savininkus automobilyje esančiomis funkcijomis. Dar praėjusiais metais „Tesla“ pranešė išleisianti klasikinių „Atari“ žaidimų liniją, pavadintą „TeslAtari“. Šiuos žaidimus galima žaisti transporto priemonės ekrane.

Kol kas nėra aišku, kiek vairuojantiems „Tesla“ reikės laukti, kol šių elektromobilių įkrovimo stotelėse atsiras belaidis interneto ryšys. E. Muskas tvirtina, kad funkcija bus išvystyta „laikui bėgant“, tačiau nepatikslina, kada projektas gali būti pradėtas.

„Tesla“ taip pat neseniai pranešė, jog greitai naujose vietose ims veikti naujausios greitojo įkrovimo stotelės „V3 Supercharger“. Teigiama, kad naujosiose stotelėse vos per penkias minutes elektromobilio nuvažiuojamą kelią bus galima prasitęsti 120 kilometrų, tačiau aiškiai nepaminima, ar į būsimas paslaugas bus įtraukta interneto ryšio prieiga.

Nors tai yra nedidelė patogumo suteikianti detalė, pats faktas, kad „Tesla“ suteiks galimybę mėgautis vaizdo ir garso įrašais automobilio ekrane, yra aplinkybė, galinti padėti paskatinti vartotojus neprarasti kantrybės laukiant, kol elektromobilis įsikraus. E. Muskas anksčiau yra sakęs, kad „Tesla“ savininkai naujausiame programinės įrangos atnaujinime gali tikėtis „Netflix“ ir „YouTube“ programėlių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai (1)