Nauja legendinio visureigio versija: UAZ pristatė naują „UAZ Hunter“ ir sako, kad su juo bus galima nuvažiuoti iki pasaulio krašto (Video)  ()

Uljanovsko automobilių gamykla (Rusija) pasiūlė pirkėjams naują klasikinio visureigio „UAZ Hunter“ versiją, kuri yra skirta ilgoms kelionėms prastais keliais ir bekele.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nauji priedai bekelei

„Expedition“ pavadinta naujoji modifikacija nuo standartinio modelio skiriasi priekyje sumontuotu rėmu, vairo traukių apsaugomis, praplatintais sparnais ir bekelei skirtomis 235/85 R16 išmatavimų padangomis sumontuotomis ant tvirtesnių ratlankių.

Į standartinę komplektaciją taip pat įeina elektrinė gervė, papildoma bagažinė ant stogo, kablys priekabai ir papildomi slenksčiai. Visureigio prošvaisa buvo padidinta nuo 210 iki 241 milimetro.

Kėbulas dažomas viena iš trijų spalvų – oranžine, rusvai pilka ir tamsiai geltona.

Automobilio sėdynės aptrauktos vandeniui atsparios medžiagos apmušalais, kurie dar siuvinėti baltais siūlais.

Agregatai – tie patys

Svarbiausi „Hunter Expedition“ agregatai niekuo nesiskiria nuo įprasto modelio.

Priekyje sumontuotas benzininis 2,7 litro darbinio tūrio ZMZ-409 variklis, kurio išvystoma maksimali galia siekia 135 AG, o didžiausias sukimo momentas – 217 Nm.

Trauka galiniams ratams perduodama per 5 laipsnių mechaninę transmisiją. Pajungiamas tiltas – priekinis, taip pat yra paskirstymo dėžė ir galimybė blokuoti galinį diferencialą.

Pažymima, kad visa papildoma yra buvo sertifikuota UAZ, todėl automobilio savininkams nereikės papildomai jo varyti į kelių policiją tam, kad viskas būtų legalizuota.

Specialios „UAZ Hunter“ versijos kaina – 886410 rublių (12 tūkst. eurų).

Kiek anksčiau šiais metais buvo pristatyta panaši sudėtingai bekelei skirta UAZ mikroautobuso versija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(26)
(9)
(17)

Komentarai ()

Susijusios žymos: