„Apple“ atšaukia „MacBook Pro“: pripažino, kad kelia grėsmę  (3)

Praėjusiais metais „Apple“ teko pripažinti „MacBook Pro“ klaviatūros problemas ir prietaisus remontuoti pagal garantines sąlygas. Tačiau tuo „Apple“ nešiojamųjų kompiuterių defektų istorija nesibaigė: Pro modelio naudotojams vėl teks susisiekti su aptarnavimo centrais, šį kartą dėl rimtesnės priežasties.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Apple“ paskelbė atšaukianti 2015 m. viduryje išleistus „MacBook Pro“ modelius. Oficialiame bendrovės tinklalapyje perspėjama, kad šie modeliai gali užsidegti dėl įmontuotos baterijos problemų. Visų pavojų keliančių, įsigytiems nuo 2015 m. Rugsėjo iki 2017 m. Vasario mėn. nešiojamųjų kompiuterių savininkams kompanija siūlo nemokamai pakeisti potencialiai pavojingą komponentą įgaliotuose aptarnavimo centruose. Ši procedūra trunka nuo vienos iki dviejų savaičių.

Priminsime, kad anksčiau aparatūros problemos buvo aptiktos ir naujausiame „MacBookPro“ modelyje. Nešiojamojo kompiuterio naudojamas „Intel Core i9“ procesorius greitai perkaista ir dėl to žymiai sumažina CPU taktinį dažnį. Pažymėtina, kad „Intel“ atstovai tokį savo gaminio elgesį pavadino normaliu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(5)
(2)
(3)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: