Ilgai pasaulis iš jo juokėsi, bet pasižiūrėkite į šį robotą dabar – Atlasas išdarinėja neįtikėtinus triukus (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

amas 2019-09-27 15:52
Kada juokėsi, ble jūs dudat, juokėsi nebent iš rusiškų parodijų. Pasauliui tie daiktai šiurpą kelia. Dabar jau nerasi video su machne gun, bet išpradžių Boston Dynamics buvo pritaisę visiem kūriniams, kuo labai akivaizdžiai atskleidė siekiamus tikslus. O ir lygi jau senokai pasiekė tokį, kad baisoka. Manau gautu jie tinkamas baterijas ir iškarto pasklistu po gatves ir tikriausia nepakeistu slaugių slaugančių senukus, nes tikrai netam ruošiami. Bet atietis tikrai baisoka laukia. Šiaip dar likę video kai robotai spardomi ir panašiai, kas duoda užuomeną, kad tai kovos mašinos.
vardasas 2019-09-28 01:32
kazin kaip jis veikia neuzprogramuotas o tiesiog tuom baisiuoju savo intelektu, tie suoliukai kuriuos jie rodo tai tik atidirbtas parodomasis sou.
Berserkas 2019-09-28 12:06
Niekas per naktį neatsiranda. Vėliau dirbtinis intelektas galės šiuos įgytus įgūdžius gerinti mokindamasis. Aišku aš nekalbu apie tokį dirbtini intelektą kur jau pats gali mąstyti. Tokiam dar nemažai laiko reikės kol atsiras. Tačiau mašininiu mokinimosi būdu, šiuos užprogromuotus triukus gali gerinti kartodamas, derindamas skirtingus judesius jog pasiektų geriausia rezultatą. Ir galbūt sukurdamas vėliau savo judesius. Mat čia labai svarbu tikslumas, kiek ko reikia pasukti, dar tuo pačiu išlaikant pusiausvyrą ir visą kitą. Čia praktiškai nesveikai darbo. Ir ne šiaip tik programavimo įgūdžių reikia. Tačiau net ir turint naujos kartos baterija, vis vien limituoti gali jo kūnas, dėl judesių limitacijos, tikslumo.
Nerkus 2019-09-29 20:37
Rusų fiodoras yra visai kito tipo robotas. Kaip supratau jis yra "nesavarankiškas", jis daro veiksmus pagal žmogų. Jis gali būti pritaikytas darbui kosmose kai jį valdys žmogus iš stoties.
HardAxe 2019-09-29 20:38
https://www.youtube.com/watch?v=dKjCWfuvYxQ
Berserkas 2019-09-30 11:03
Tikuos nepagalvojai, kad čia taip ir buvo
HardAxe 2019-09-30 12:12
šokinėjantys robotai, manau, - tikri. Bet tie kur spardosi - gal dar nelabai Aš niekaip nesuprantu kodėl robotas turi būtinai būt su dviem kojom ir keturiom galūnėm? Kuo blogai ~minotauras visom tom užduotim? Dvikojai padarai (tiek robotai tiek gyvi) gauna į vienus vartus tiek pagal greitį, tiek pagal stabilumą nuo keturkojų.
Berserkas 2019-09-30 15:21
Čia kur video tai spėju žinai jog ten nėra jokio roboto. Ten žmogus apsirengęs žalia ir su efektais viską padarė. Jie ten daug video su efektais yra sukūrę. Nu, minotauras daug daugiau užima vietos.