11 geriausių nemokamų paslaugų internete  ()

Internetas siūlo gausybę galimybių tiems, kurie žino kaip jomis naudotis, tačiau tarp daugybės internetinių svetainių nėra taip paprasta rasti kokybišką, kuri supažindina su kažkuo nauju ir įdomaus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internetas yra didžiulė duomenų bazė, kurioje yra beveik viskas, ko gali kam nors prireikti. Štai keletas geriausių nemokamų dalykų, kuriuos galima rasti internete.

1. „Google Drive“ / „Dropbox“.

Dauguma žmonių nežino, kad tokia paslauga egzistuoja. Tai yra „debesies“ dalis, kurioje galite talpinti savo duomenis, neapkraudami savo kompiuterio. „Google Drive“ ir „Dropbox“ leidžia įkelti visas savo nuotraukas ir dokumentus, kad turėtumėte prieigą prie jų iš bet kokio kompiuterio, telefono ar planšetinio kompiuterio bet kuriuo metu.

2. „Ted“ pokalbiai.

Šiuose pokalbiuose kalbama įvairiomis temomis. Jų tikslas yra informuoti, motyvuoti, pradėti diskusiją arba tiesiog pralinksminti žiūrovus. Dauguma garsenybių dalyvavo „Ted“ pokalbiuose, pavyzdžiui, Stephen Hawking bei Steve Jobs. Pokalbiai dažniausiai trunka apie 15 minučių ir iš jų galite pasisemti ko nors naudingo.

3. „Wolfram Alpha“.

Čia rasite atsakymą į bet kokį jums rūpimą klausimą. Tereikia užduoti klausimą, net jei tai būtų pradinės mokyklos matematinė sąlyga, ir jums bus parodytas atsakymas.

4. Užsienio kalbų mokymasis.

Internete yra daugybė svetainių užsienio kalbų mokymuisi. Kai kuriomis galima naudotis tik su prenumerata, o kitomis be jokio mokesčio. Jeigu jus domina kinų kalba ir abėcėlė, apsilankykite Chinese-Tools.com, prancūzų kalbai About.com, ispanų kalbai 123TeachMe.com

5. „F.lux“.

Yra žinoma, kad prie šviesaus modernaus ekrano yra sunku užmigti. Jeigu negalite apsieiti be kompiuterio ar telefono, netgi prieš einant miegoti, įsirašykite „F.lux“, programėlę, kuri pakeis ekrano spalvą, malonesnę jūsų akims.

6. Receptai.

Ar jums atsibodo gaminti įprastus patiekalus ir neturėti ingridientų puikiam receptui iš receptų knygos? Atsidarykite FoodNetwork.com, Epicurious.com arba RecipeSource.com ir paieškos laukelyje įveskite savo turimus ingridientus. Tuomet svetainė jums pasiūlys keletą receptų.

7. „Sweet Home 3D“.

„Sweet Home 3D“ yra nemokama programa trimačiam interjero dizainui. Naudodamiesi šia programa, galite susidaryti detalų gyvenamosios vietos planą. Programoje galima rasti visus namų elementus, skirtingų tipų duris, langus, apšvietimą, grindis ir t.t. Kiekvienas buitinis elementas gali būti pritaikytas pagal jūsų poreikius. Gali būti koreguojama spalva, matmenys, tekstūra, kampas ir pn.

8. „StressMyPC“.

„StressMyPC“ yra nemokama programa kompiuterio komponentų testavimui. Naudodamiesi šia programa, galėsite patikrinti savo procesoriaus, kietojo disko bei vaizdo plokštės galią. Ši programa taip pat pasitarnauja, kai norite išbandyti savo nešiojamo kompiuterio bateriją.

9. „OnlineFreeEBooks“.

„OnlineFreeEBooks“ suteikia nuorodas į įvairias elektronines knygas (dažniausiai pdf formatu). Galima rinktis iš 8 kategorijų: apie automobilius, apie inžineriją, apie įrenginius, apie techninę įrangą, apie sveikatą ir mediciną, apie hobius, apie programavimą ir technologijas, apie sportą ir kovos menus.

10. „Trello“.

„Trello“ yra nemokama aplikacija, kuri yra orientuota į projektų valdymą, konkrečių užduočių grupinį darbą ir pn. Vis dėlto „Trello“ gali būti naudojamas kaip įrankis sąrašams. Aplikacija pasižymi novatorišku dizainu ir yra labai populiari.

11. „Tellows“.

Tai puslapis skirtas identifikuoti skambučius, apie kuriuos praneša žmonės iš viso pasaulio. Jei jums kada nors skambino nepažįstamas numeris iš kitos šalies, įveskite jį šioje svetainėje ir gausite visą reikiamą informaciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Sugedo.lt
Sugedo.lt
(26)
(10)
(16)

Komentarai ()