„Microsoft“ pristatė naują „Office“ programėlę: apjungė „Excel“, „Word“ ir „PowerPoint“ (Video)  ()

„Microsoft“ pristatė naują „Office“ programėlę „iOS“ bei „Android“ platformoms, kuri sukombinuoja „Word“, „PowerPoint“ ir „Excel“ programų funkcijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Programėlėje yra ir kitų funkcijų, kaip, pavyzdžiui, dokumentų skenavimas, užrašų fiksavimas bei veiksmų sekcija. Kol kas ši programėlė yra reklaminio demonstravimo formoje abiejose platformose.

Naujoje „Office“ programėlėje galima rasti visų „Office“ komplekto programėlių funkcijas, tačiau taip pat buvo pridėtos kelios naujos naudingos funkcijos, kurios kūrybiškai pasinaudoja telefono kamera. Programėlės pradiniame ekrane yra visi dokumentai, rekomenduojami dokumentai, media ir priklijuojami lapeliai. Vartotojai gali pasirinkti bet kurį dokumentą, kad jį redaguotų neišėję iš programėlės.

Didelis pliuso mygtukas apačioje yra naudojamas trims tikslams. Pirmasis pasirinkimas leidžia vartotojams sukurti priklijuojamus lapelius, antrasis pasirinkimas atidaro kamerą ir leidžia vartotojams skenuoti nuotraukas, kad būtų sukurti nauji dokumentai. Rankiniu būdu sukurta arba atspausdinta lentelė gali būti nuskenuota ir importuota į „Excel“ puslapį, dokumentas gali būti nuskenuojamas ir importuotas į „Word“, o nuotrauka gali būti nufotografuota ir importuota į „PowerPoint“. Vartotojai taip pat gali pasinaudoti „Office Lens“ funkcija vizitinių kortelių ir panašių dokumentų skenavimui. Trečias pasirinkimas leidžia vartotojams sukurti dokumentus senamadišku būdu, naudojantis „Word“, „PowerPoint“ arba „Excel“.

„Office“ programėlėje yra veiksmų sekcija, kurioje galima rasti keletą naudingų funkcijų, tokių kaip QR kodo skaitytuvą, dalinimąsi dokumentais ar PDF failo sukūrimą. Šios užduotys neretai reikalauja naudotis keliomis programėlėmis vienu metu, tačiau veiksmų sekcijoje jos sudėtos į vieną vietą.

„Office“ programėlė yra panaši į „Google Drive“ programėlę. Kaip ir „Google Drive“, naujoje programėlėje taip pat galima rasti neseniai atnaujintus dokumentus bei pasidalintus failus. Vis dėlto „Drive“ neturi kameros skenavimo funkcijos, kurią „Microsoft“ per tam tikrą laiką patobulino iki maksimumo. „Google Drive“ pasikeičia į kitas „Google“ programėles, kaip „Sheets“ ar „Slides“, kai norite redaguoti tam tikrą failą. „Microsoft“ padarė, kad naujoji programėlė skirtų didesnį dėmesį produktyvumui, panaudodami veiksmų sekciją.

Kol kas šios programėlės negalima įsigyti „iPad“ prietaisuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Sugedo.lt
Sugedo.lt
(11)
(0)
(11)

Komentarai ()