Įvyko, kas ir turėjo įvykti - dėl viruso atšauktas vienas svarbiausių mobiliųjų technologijų renginių, o užkulisiuose kalbama apie Kinijos kompanijų gudrybę  ()

Barselonoje vykstančios mobiliųjų technologijų konferencijos „Mobile World Congress“ (MWC) organizatoriai trečiadienį paskelbė, kad konferencija atšaukiama dėl susirūpinimo, kilusio dėl koronaviruso.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Norint užtikrinti saugumą ir sveiką aplinką Barselonoje bei visoje šalyje, renginio organizatoriai asociacija GSMA dėl pasaulinio susirūpinimo koronaviruso protrūkiu, kelionių saugumu ir kitų aplinkybių atšaukia „Mobile World Congress 2020“, rašoma pranešime spaudai.

Didžiosios kompanijos – tokios kaip LG, „Amazon“, „Sony“, „Ericsson“, „Facebook“, „Nvidia“ ir kitos jau buvo paskelbusios pasitraukimą iš renginio, rašo „Business Insider“.

Dar vasario 9 dienos pranešime spaudai GSMA paskelbė, kad „Mobile World Congress 2020“ įvyks kaip planuota – net jei kai kurios iš didžiausių kompanijų pasitrauktų. Organizatoriai skelbė, kad renginyje vis dar yra užsiregistravę 2800 dalyvių.

Konferencijos užkulisiuose kalbama, kad bent kelios Kinijos kompanijos specialiai siuntė savo atstovus į Barseloną bent keletą savaičių iš anksto tam, kad vietoje išbuvę visą galimą koronaviruso inkubacinį periodą, įrodytų, kad nėra užsikrėtę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai ()