Įspūdingi kadrai: „Apple“ paskelbė geriausias naktines nuotraukas, darytas su „iPhone 11“ serijos telefonais (Foto)  ()

„Apple“ surengė naktinės fotografijos konkursą, kuriame galėjo dalyvauti visi, kurie naudojasi „iPhone 11“ serijos išmaniaisiais telefonais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kai rugsėjį pasauliui buvo pristatomi nauji „iPhone 11“ serijos telefonai, gamintojas pabrėžė vieną pagrindinę fotoaparato funkciją, t. y. naktinį režimą. Panašiai, kaip „Google Night Sight“, ši funkcija leidžia geriau fotografuoti tamsoje nenaudojant jokios blykstės.

Norėdama atkreipti dėmesį į kameros galimybes, „Apple“ sausio mėnesio pradžioje paskelbė naktinės fotografijos konkursą ir dabar pristato nugalėtojus. Štai šeši įspūdingiausi kadrai.

„iPhone 11“ serijos išmanieji sulaukė nemažai dėmesio, o bene daugiausiai jo pelnė „iPhone 11 Pro“ ir „Pro Max“ modeliai. Didžiausia naujovė šiuose modeliuose – triguba kamera, kurią sudaro 12 MP raiškos ultra plataus kampo, 12 megapikselių plataus kampo moduliai ir 12 megapikselių teleobjektyvas.

Naktinis režimas, priartinimo funkcijos ir priekinės kameros 4K filmavimo galimybė – tai didelis žingsnis į priekį. Galinė kamera filmuoja 4K raiška su 60 kadrų per sekundę sparta.

„iPhone 11“ serijos išmaniųjų nuotraukų kokybė įspūdinga ir tai puikiai parodo „Apple“ konkurso nugalėtojų fotografijos.

(20)
(11)
(9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: