„Samsung“ šiais metais gerokai pasišiukšlino: profesionalai įvertino „Galaxy S20+“ kameras, o išvados nieko gero nežada  ()

„DxOMark“ specialistai įvertino „Galaxy S20+“ kameros galimybes. Rezultatai dar prastesni nei kiek anksčiau įvertinto „Samsung Galaxy S20 Ultra“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2020-05-25 „Samsung“ šiais metais gerokai pasišiukšlino: profesionalai įvertino „Galaxy S20+“ kameras, o išvados nieko gero nežada  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai fotoaparatų ir išmaniųjų kamerų reitingavimu užsiimantys „DxOMark“ specialistai įvertino „Galaxy S20 Ultra“ kameros galimybes. Surinkęs vos 122 bendrus balus, išmanusis telefonas užsitikrino viso labo tik šeštą vietą kamerų reitinge.

Dabar specialistams į rankas pateko „Galaxy S20+“. „DxOMark“ kamerų reitinge „Galaxy S20+“ užėmė dešimtą vietą, surinkęs 118 taškų, tai yra 4 taškais mažiau nei „Galaxy S20 Ultra“.

„Galaxy S20+“ gavo 127 taškus už fotografiją ir 100 taškų už video. Tuo tarpu „Samsung Galaxy S20 Ultra“ pelnė 132 fotografijos balus ir vos 102 balus video kategorijoje.

„Galaxy S20+“ kamerą sudaro 4 jutikliai: pagrindinis 12MP, 12MP itin plataus kampo, 64MP priartinimui skirtas jutiklis ir gylio sensorius. Daugeliu atžvilgių šio išmaniojo kameros vaizdo kokybė yra palyginama su brangesne „Samsung S20 Ultra“ versija. Ypač įspūdingi yra „Galaxy S20+“ itin plataus kampo ir „bokeh“ jutikliai, pasižymintys puikia ekspozicija ir spalvomis beveik visomis apšvietimo sąlygomis.

Tačiau „Galaxy S20+“ kamera turi ir nuviliančių savybių. Priartinti kadrai šiek tiek praranda savo detalumą, o vaizdo įrašai tampa pernelyg ryškūs.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(16)
(-7)

Komentarai ()