Paskelbti įspūdingiausi 2020 metų projektai: šedevrai, kokių dažnai nepamatysi  ()

Iš daugybės pasaulio dizaino konkursų kone svarbiausias – tarptautinis „A’ Design“ apdovanojimas, kurio 2019–2020 metų konkurso nugalėtojai tik ką paskelbti. Kai kuriuos jų architektūros, dizaino, futuristinio dizaino, kraštovaizdžio dizaino ir planavimo kategorijose pristatė ir architektūros portalas „Archdaily“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šio prestižinio apdovanojimo laimėtojai, norėdami gauti „A’ Design“ prizą, turi padaryti įspūdį ekspertų komisijai – daugiau nei 170 spaudos atstovų, akademikams ir dizaino profesionalams, rašo archdaily.com.

Be prestižo ir pripažinimo laureatams įteikiamas trofėjus, metinis metraštis, pažymėjimas, kvietimas į šventinę naktį, įtraukimas į nugalėtojų parodą, ir kita.

Dalis to, kas daro „A’ Design“ apdovanojimą išskirtinį, yra kategorijų įvairovė – į apdovanojimus pretenduoja daugiau nei 100 skirtingų kategorijų dalyviai, daugiausia dėmesio skiriama inovacijoms, technologijoms, dizainui ir kūrybiškumui.

Į šias kategorijas patenka „Architektūra“, „Pastatų ir konstrukcijų projektavimas“, „Interjero erdvės ir parodų dizainas“, „Kraštovaizdžio planavimas ir sodo dizainas“.

Daugiau įspūdingiausių 2020 metų projektų galite pamatyti čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(11)
(3)
(8)

Komentarai ()