Naujas „Aston Martin DB5“ tik už 39 tūkstančius eurų? Na, beveik  ()

„Aston Martin DB5“ - viena pirmųjų Jameso Bondo ratuotų meilių. Dabar originalūs DB5 kainuoja septynženkles sumas. Išskyrus šį, kurį matote nuotraukoje - „Aston Martin“ jį jums parduos už 39 tūkstančius. Tik kažin, ar jūs jo norite.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Aston Martin DB5“, gamintas 1963-1965 metais, dabar yra labai retas automobilis. Tik vos daugiau nei tūkstantis šių mašinų pagaminta ir ne visos jos išliko. 4 litrų 6 cilindrų variklį turintis sportinis GT pasižymi vyriškai gražiu dizainu, neblogu balsu ir išskirtinumu. Tačiau šiame straipsnyje kalbame ne apie jį.

Nuotraukoje viršuje - „Aston Martin DB5 Junior“. Tai - „The Little Car Company“ kūrinys skirtas vaikams ar smulkesniems ir neblogą humoro jausmą turintiems suaugusiems. Šio automobilio ilgis siekia 3, plotis - 1,1 metrą. Tai - 2:3 skalės modelis.

Tai kodėl jis kainuoja 39 tūkstančius eurų, jei yra tik žaislas vaikams? Na, matote, tai nėra tik žaislas vaikams. Tai - kolekcinė vertybė. „Aston Martin DB5 Junior“ turi aliuminio korio važiuoklę ir kompozitinį kėbulą, sukurtą naudojant originalaus DB5 specifikacijas. Atkurtas kiekvienas ženklelis ir dizaino detalė. Salone rasite tokį patį „Smiths“ laikrodį ir kitus instrumentus, aliumininius pedalus ir juodos odos saloną.

 

Žinoma, po „DB5 Junior“ kapotu nėra vidaus degimo variklio. Tai - elektromobilis, turintis maždaug 5 kW galią. Tiesa, „Aston Martin“ siūlys ir „Vantage“ versiją, kuri bus dvigubai galingesnė. Standartinis „Junior“ pasieks maždaug 50 km/val. maksimalų greitį.

 

Žinoma, šis automobilis turės ir pultelį ir dar kai kuriuos saugumo nustatymus. „DB5 Junior“ yra varomas galiniais ratais ir turi nepriklausomą priekinę važiuoklę. Keičiamas baterijų modulis leis be įkrovimų nuvažiuoti maždaug 32 km.

Standartinis „DB5 Junior“ kainuos 39, Vantage“ versija - apie 50 tūkstančių eurų. Daug? Galite neabejoti - šių automobilių greitai nebeliks. Iki 1059 apribotas tiražas, išskirtinis dėmesys detalėms ir tiesiog linksma idėja šiuos mažylius greitai išparduos. Ir kažkur pasaulyje važinės mažieji Jamesai Bondai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(6)
(-5)

Komentarai ()