„Xiaomi“ telefonai gavo labai įdomią savybę – pridėkite pirštą prie kameros ir pamatysite dar neregėtą rezultatą (Video)  ()

Praėjusių metų liepą „Xiaomi“ pristatė naują sveikatos stebėjimo programėlę „Mi Health“. Paleidimo metu programėlė buvo gana paprasta ir apėmė tik keletą funkcijų, tokių kaip žingsnių skaičiavimas, miego ir mėnesinių ciklo stebėjimas. Dabar, pristačiusi „MIUI 12“ vartotojo sąsają, „Xiaomi“ atnaujino ir „Mi Health“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atnaujinta „Mi Health“ programėlė tiksliau skaičiuoja nueitus žingsnius, turi daugiau miego stebėjimo funkcijų, bet įdomiausia savybė – gebėjimas pamatuoti jūsų širdies pulsą.

Norėdami išbandyti šią funkciją, turite programėlėje atidaryti „Pulse“ skiltį. Spustelėkite mygtuką apatiniame dešiniajame kampe. Būsite informuoti pirštu visiškai uždengti kameros objektyvą su blykste. Kai tik tai padarysite, jūsų telefonas pradės matuoti pulsą. Svarbu tai, kad neatitraukdami piršto nuo objektyvo turėsite jį laikyti tol, kol skalė pasieks 100%.

 

Baigusi matuoti pulsą, programėlė paprašys pasirinkti rodomos statistikos tipą iš trijų variantų – „įprastos būklės“, „ramybės būsenos“ ir „po fizinės veiklos“. Turėsite pasirinkti vieną iš trijų parinkčių pagal savo esamą būseną ir iššokančiame lange spustelėti „peržiūrėti ataskaitą“, kad pamatytumėte dabartinį širdies pulsą. Ataskaitoje bus matomas jūsų širdies pulsas ir iliustracija, rodanti, ar pulsas yra retas, normalus ar dažnas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(19)
(10)
(9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: