Ir kaip Jums tokia idėja? „Vivo“ parodė išmanųjį telefoną su nuimama kamera (Video)  ()

Plėtodama išmaniųjų telefonų ekranų be išpjovų ir skylių koncepciją, „Vivo“ nusprendė nesustoti ties paprastais išstumiamaisiais moduliais, pristatydama neįtikėtiną įrenginio su nuimama kamera koncepciją, demonstruodama ją vaizdo įraše.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagal idėją, nuimamą objektyvo modulį „Vivo IFEA“ galima atskirti ir jis gali veikti autonomiškai su išmaniuoju telefonu sąveikaudamas per belaidį ryšį.

Neperšlampamas ir kompaktiškas korpusas leidžia pastatyti fotoaparatą bet kur, įskaitant po vandeniu, o valdymas balsu palengvina sąveiką.

Taip pat numatyta sistema, kuri įspėja savininką aliarmo signalu, kai išmanusis telefonas nuo fotoaparato nutolsta pernelyg dideliu atstumu. „Vivo IFEA“ gali fotografuoti keturiais režimais, įskaitant plataus kampo, „žuvies akį“, teleobjektyvo ir įprastą. Kameros baterijos įkrovimas atliekamas prijungus prie išmaniojo telefono arba firminio magnetinio stabilizatoriaus.

Nepaisant to, kad „Vivo IFEA“ projektas tebėra koncepcijos stadijoje, yra visos galimybės vieną dieną tokias kameras pamatyti serijiniame įrenginyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(12)
(1)
(11)

Komentarai ()