„Tesla“ žengia svarbų žingsnį - jau kitą savaitę kai kurie klientai galės išbandyti visiškai savarankiško vairavimo beta versiją  (1)

„Tesla“ kitą savaitę išleis savo „visiškai savarankiško vairavimo beta versiją“ klientams, kurie yra „ekspertai ir atsargūs vairuotojai“, sako generalinis direktorius Elonas Muskas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per pastaruosius kelis mėnesius Elonas Muskas kalbėjo apie atnaujinimus „Tesla“ autopilote. Po atnaujinimo autopilotas turėtų gebėti interpretuoti savo aplinką 4D, o ne 2D plotmėje.

Ribotas „privačios beta versijos“ išleidimas įvyks kitą savaitę ir užuot nurodęs, kad tai bus autopiloto atnaujinimo paleidimas, Elonas Muskas tai vadina „ribota FSD beta versija“. „FSD“ reiškia „visišką savarankišką vairavimą“.

Elonas Muskas daugiau nedetalizavo būsimo programinės įrangos atnaujinimo, kuris, tikimasi, bus išleistas platesniam vairuotojų ratui tik gruodžio mėnesį.

Dėl šio atnaujinimo vairuotojams vis tiek reikės laikyti rankas ant vairo ir būti pasirengusiems visą laiką perimti valdymą. Visgi, šis atnaujinimas bus tikrai svarbus, nes „Tesla“ naudos jį pradėdama tobulinti visą savaiminio vairavimo sistemą, kad galiausiai panaikintų vairuotojo stebėjimo reikalavimą. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(21)
(0)
(21)

Komentarai (1)